Bonefast
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een grondige reiniging met plasma cleaner

Voor het reinigen van kunststoffen, metalen, glas of keramische oppervlakken wilt u het liefst gebruikmaken van een goed middel. Met plasma cleaner van SINVACON hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Dit middel is het ultieme alternatief voor traditionele schoonmaakmiddelen. Een plasma cleaner biedt namelijk bijzonder veel voordelen. Zo rekent u op een hoger rendement. Andere chemische producten op waterbasis leveren vaak hoge kosten op met lagere rendementen. Deze producten zorgen er eveneens voor dat u voor lange tijd moet schoonmaken om resultaat te verkrijgen.

Een duurzaam middel

Daarnaast is plasma cleaner ook minder schadelijk voor het milieu dan andere middelen. Aangezien er op overheidsniveau steeds meer stappen worden gemaakt om milieuonvriendelijke middelen te verbannen uit het aanbod, zit u met plasma cleaner goed. Het product bevat geen chemicaliën die milieuonvriendelijk zijn, zoals trichloorethyleen in de traditionele producten. Deze milieuvriendelijkheid zorgt er niet voor dat u hoeft in te boeten op vlak van resultaat. Integendeel zelfs. Met plasma cleaner rekent u op een effen en schoon oppervlak waarbij alle organische verontreinigingen zijn aangepakt. Daarbij gebeurt dat op een efficiënte manier. SINVACON biedt u hierbij alle nodige hulp en uitleg aan, zodat u het product meteen op de juiste manier gebruikt.

Verkrijgbaar in Nederland en België

Voor plasma cleaner kunnen zowel Nederlandse als Belgische klanten terecht bij SINVACON. Denk hierbij onder andere aan lagedruksystemen maar eveneens atmosferische systemen. In beide gevallen staan zij klaar om u een woordje uitleg te geven en duidelijk te maken dat dit wel degelijk de juiste investering is op alle mogelijke vlakken. Neem daarom contact op met de enthousiaste medewerkers van SINVACON en reken op een product waarbij zowel u als uw omgeving voordeliger uitkomt.  Met een bijdrage aan een beter milieu en een verstandige investering op lange termijn in een schoonmaakproduct dat efficiënt en doeltreffend werkt.

https://sinvacon.be/