Bonefast
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaren met C-Air, tot op ongekende hoogte!

C-Air ballonvaren plaatst veiligheid steeds bovenaan tijdens hun ballonvaart. Ervaring speelt hierbij uiteraard een grote rol. We werken enkel samen met ervaren en sterk geschoolde piloten. Onze piloot David Spildooren heeft ondertussen al meer dan 1200 uren met een warme luchtballon gevlogen. Hij zit verder al meer dan 15 jaar in het vak. Zijn ouders waren ook ballonvaarders, waardoor hij hiermee als kind werd opgevoed. David is ook lijnpiloot bij Brussels Airlines, hierdoor kent hij steeds de nieuwste trends in de luchtvaart. Hij werd in 2018 Belgisch Kampioen ballonvaren. Met C-Air ballonvlucht varen wij ook vaak in het buitenland zoals Mallorca, Zwitserland, Slovenië, Frankrijk, etc. Het interpreteren van de weersomstandigheden, kan uiteraard ook de veiligheid bepalen. Een ballonvaart kan niet doorgaan bij regen, onweer, lage bewolking of bij teveel wind. Wij nemen nooit een risico en vliegen enkel als de weersomstandigheden veilig zijn.

Een uitgebreide ballonvaart briefing

Dit topic heeft uiteraard ook met veiligheid te maken. We willen graag dat al onze passagiers zich comfortabel voelen om met C-Air ballonvaarten mee te varen. Voor de ballonvaart informeren wij graag onze passagiers over het verloop van dit hele gebeuren. Ook passagiers die angst hebben om mee te varen, ondersteunen wij graag. Één van onze crewleden is psychologisch geschoold en geeft je hieromtrent graag tips & trics.

Een ballonvlucht van minimum één uur

Naast een uitgebreide briefing voor de ballonvlucht, beiden wij ook steeds een ballonvaart van minimum één uur aan. Wij gaan pas op zoek naar een landingsplaats, nadat onze passagiers minimaal één uur hebben gevlogen.

Hapje & Drankje na de vlucht

We willen graag van jouw ballonvlucht een onvergetelijke ervaring maken. We vinden sfeer en gezelligheid absoluut een must tijdens een ballonvaart. Je mag er bij onze firma op rekenen dat we na de ballonvaart nog een gezellige drink aanbieden met een hapje en een drankje.

Ballonvaren certificaat

Na de vaart krijgt elke passagier een certificaat van C-Air ballonvaarten. Dit is alvast een leuk aandenken aan jouw ballonvaart. Op dit balloncertificaat staat de opstijgplaats, de datum van de vlucht, de landingsplaats, etc..

Mogelijkheid tot vervoer opstijgplaats

Als mensen gaan ballonvaren, zie je meestal een hele rij auto’s achter de volgwagen rijden. Het is de gewoonte dat passagiers hun familieleden of vrienden uitnodigen om de ballonvlucht van dicht mee te maken. Deze personen kunnen dan meegenieten hoe een ballon wordt opgebouwd, maar kunnen ook de vlucht van dichtbij meemaken. We vinden het heel leuk dat mensen achter onze volgwagen rijden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Indien er geen mogelijkheid is om familieleden of vrienden uit te nodigen, zullen wij onze passagiers gratis terugbrengen naar de opstijgplaats.

 

https://www.cair-ballonvaart.be