Bonefast
Image default
Aanbiedingen

Beveiligingsproducten

 

Beveiligingsproducten zijn de ideale investering om je woning professioneel te beveiligen. Er zijn verschillende producten op Sitcon.be verkrijgbaar die je kan gebruiken om je woning veiliger te maken. Denk bijvoorbeeld aan een alarmsysteem, maar ook een draadloze camera. Met de producten kan je een woning professioneel beveiligen en veiliger maken. Naast optisch veiliger maken kan je ook zelf op de hoogte blijven van de beveiliging van je woning. Tegenwoordig zijn de meeste beveiligingsproducten zogenaamde smart home producten. Dit wil zeggen dat je als woningeigenaar bijvoorbeeld via wifi in de gaten kan houden wat er zich in huis afspeelt. Je kan de draadloze camera besturen of je kan een push melding krijgen als er iets in huis gebeurt. Voor jouw als woningeigenaar is dit een fijn idee plus je kan er bovenop blijven zitten terwijl je zelf ver van huis bent.

Van buitencamera’s tot complete alarmsystemen

Bij Sitcon.be ben je aan het juiste adres voor professionele beveiligingsproducten. Van buitencamera’s tot complete alarmsystemen we hebben het echt allemaal in huis. Je kan bij ons terecht voor een draadloos systeem of een systeem met kabels. Alles is mogelijk en wij zorgen voor de perfecte beveiliging van je woning. Uiteraard zorgen we zowel voor opvallend toezicht op je eigendommen tot onopvallend toezicht. Opvallend toezicht is om inbrekers en vandalen af te schrikken. Terwijl de onzichtbare draadloze camera verstopt is om iemand op heterdaad te betrappen. Zo zorgen we ervoor dat je woning 100% beveiligd wordt met de beste apparatuur. Niemand komt meer zonder gezien te worden in de woning binnen.

Draadloze camera monteren bij een alarmsysteem

Beveiligingsproducten zijn meestal bedoelt om iemand te betrappen en een sirene af te laten gaan. Toch geeft het nog niet echt een beeld van wat er zich afspeelt. Daarnaast heb je behalve misschien vingerafdrukken niet echt hard bewijs wie erbinnen geweest is. Met een draadloze camera leg je precies vast wie er in of rond de woning gelopen heeft. Je krijgt direct een alarm te horen als er inderdaad spraken is van een inbreker. De inbreker wordt meteen aangepakt doordat je de beelden kan delen met de politie. Kortom de perfecte manier om je woning professioneel te beveiligen.