Bonefast
Image default
Aanbiedingen

Schakel een specialist in voor de reiniging van uw afzuigsystemen in de horeca

Het verzorgen van de hygiëne is een van de belangrijkste aspecten in een horecazaak. Daarin kan u in sommige gevallen met complexe problemen geconfronteerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de reiniging van de afzuigsystemen in de horeca. Ook is het voorzien van een kwalitatief luchtbehandelingssysteem noodzakelijk. Bij Valor Services helpen ze u hier maar al te graag bij. Als ervaren specialist verzorgen zij deze belangrijke onderdelen reeds jaren voor verscheidene horecaondernemingen. Dan weet u zeker dat de hygiëne grondig wordt hersteld en hoeft u zich zelf niet te wagen aan de vervelende hoekjes en onbereikbare plaatsen in uw afzuigsystemen.

Doe beroep op een specialist

Bij Valor Services helpen ze al jaren in de horeca met de reiniging van afzuigsystemen of een luchtbehandelingssysteem. Aangezien de hygiënenormen in de horeca streng zijn en ook telkens weer verstrengen, is het belangrijk om deze richtlijnen te volgen. Dit doet u niet alleen door goede systemen te installeren, maar deze ook regelmatig te voorzien van onderhoud. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is hierin het minimale wat u hoort te doen. Hiervoor staat Valor Services eveneens klaar. Daarnaast controleren ze ook uw luchtbehandelingssysteem op enige defecten of onregelmatigheden. Met de nodige kennis in huis lossen zij mogelijke problemen ook snel en doeltreffend op.

Contacteer hen en ontdek het dienstenpakket

Naast een reiniging van de afzuigsystemen in de horeca beschikken ze bij Valor Services ook over andere diensten. Zo rekent u bijvoorbeeld ook op installaties die ervoor zorgen dat vetten correct worden afgevoerd en niet zorgen voor verstoppingen in uw leidingen. Hierbij kunt u opnieuw vertrouwen op een totaalpakket. Van installatie tot schoonmaak en onderhoud; alles wordt hierin voor u verzorgd. Twijfel daarom zeker niet om contact op te nemen met de specialisten van Valor Services en zorg ervoor dat uw horecaonderneming volledig in orde is volgens de wettelijke normen omtrent hygiëne.