Bonefast
Image default
Hobby en vrije tijd

Het mooiste van uitzicht ontdekt u met ballonvaart door Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een onvergetelijke activiteit? Dan moet u zeker eens een ballonvaart door Oost-Vlaanderen overwegen. Wilt u ’s middags of tegen de avond de lucht in? Of geeft u juist de voorkeur aan een spectaculaire ochtend ballonvaart? Bij Madou is alles mogelijk. Deze gerespecteerde partij heeft ruim 40 jaar ervaring en helpt u de ballonvaart te vinden die het beste bij u past. U kunt namelijk geheel zelf bepalen waar u de lucht in wilt en waar u weer wilt landen. Is dat niet handig? Maak gebruik van de scherpste tarieven en beste service tijdens uw leuke ballonvaart in Oost-Vlaanderen. Ballonvaarten zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren.

Het avontuur in de ballon

Door verschillende heteluchtballonnen in te zetten, kan maar liefst 120 man de lucht in gebracht worden. Elk van deze ballonnen is voorzien van een ballonmand met handige instapdeur. Hierdoor kan ook een mindervalide de lucht in voor een spectaculaire ochtend ballonvaart. De ballonvaart door Oost-Vlaanderen zal bij oud en jong, man en vrouw, in de smaak vallen. U hoeft zeker geen schrik te hebben voor hoogtevrees. U kunt uw ballonvaart in Oost-Vlaanderen overal reserveren, met uitzondering van enkele verboden zones. Tijdens uw ochtend ballonvaart kunt u zowel het binnenland als de kust ontdekken. Wilt u van een aanvullende service genieten? Kies voor het VIP-ballonvaart pakket.

Geniet van een prachtige vlucht

Ook als u met een grote groep de lucht in wilt, bent u bij bovenstaande partij aan het juiste adres. Madou heeft een vloot van maar liefst 10 heteluchtballonnen. Hiermee kunnen tot wel 120 man tegelijk in de lucht worden gebracht voor een ballonvaart door Oost-Vlaanderen. Heeft u interesse in de ballonvaart met een grote groep? Geniet dan van groepskorting. Doe een ballonvaart cadeau en geef een prachtig, uniek geschenk. Ideaal voor geliefden, maar ook voor collega’s en vriendengroepen. Bent u op zoek naar een verjaardagscadeau? Overweeg een fraaie ochtend ballonvaart. U wordt vriendelijk onthaald en krijgt professionele begeleiding. Geniet ook van leuke extra’s.