Bonefast
Image default
Webdesign

Alles wat je moet weten over het werk van Qyn

Qyn is een bedrijf dat digital signage verzorgt van het concept tot het beheer van de toepassingen. Digital signage is het communiceren via digitale beeldschermen. Deze vorm van communicatie heeft allerlei toepassingen en opties. In dit artikel lees je wat over het Qyn nieuws zodat je meer op de hoogte bent van het werk van dit bedrijf. Ook lees je wat Qyn voor digital signage voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen. Lees dus gauw verder voor meer informatie.

Het nieuwe concept van Luxaflex

Luxaflex is een van de klanten van Qyn. Dit bedrijf heeft samen met Qyn een interactief concept opgezet waarin je het assortiment van Luxaflex kunt beleven. Interactieve digital signage is een nieuw concept waarin veel mogelijkheden liggen voor de toekomst. Je kunt hiermee je producten showen en daarbij zinvolle informatie geven aan de klant.

360 graden beleving

De verwachtingen van klanten in winkels worden steeds hoger en meer gericht op beleving en ervaring. Dit kun je volgens Qyn goed bereiken door een 360 graden beleving te creëren voor de klant. Zo integreer je onder andere licht, geluid, beeld en geur in je winkel. Dit zijn dan onderdelen van je totaalconcept. Qyn kan je helpen om dit concept kloppend te maken en de klant een goede en herkenbare indruk van je bedrijf te geven.

Digital signage in jouw bedrijf

Digital signage en het creëren van belevingen zijn heel goed voor je bedrijf. Deze vormen van marketing worden in een wereld van constante prikkels steeds belangrijker. Qyn kan je helpen met deze communicatie en met het creëren van een concept. Daarnaast zal Qyn ook alle technische snufjes leveren. Voor meer informatie en voorbeelden van projecten kun je terecht op de website.