Bonefast
Image default
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van mobiele camerabewaking

Als je een locatie hebt die tijdelijk wat meer beveiliging nodig hebt dan is mobiele camerabewaking vaak een goede oplossing. Mobiele camera’s kunnen altijd worden geplaatst en kunnen na een tijdje ook weer verwijderd worden. Bij G4S Safety Solutions kun je @VIEW krijgen. Met dit mobiele systeem kun je tijdelijk door middel van camera’s een locatie goed bewaken. In dit artikel lees je alles over de voordelen van bewaking via mobiele camerabewaking.

Flexibel en betrouwbaar

De inzet van mobiele camera’s is ontzettend flexibel. De camera’s kunnen gemakkelijk geplaatst en verwijderd worden wanneer jij dat wilt. Daarnaast kun je zelf bepalen wanneer het systeem aan staat. Misschien wil je tijdens een evenement alles in real time kunnen bewaken of wil je je terrein juist in de nacht bewaken als er niemand is. Met een mobiel camerasysteem kan dit allemaal.

Automatische herkenning van personen

Veel mobiele camera’s zijn uitgerust met automatische herkenning van beweging en personen. Met intelligente videoanalyse weet het systeem zelf wanneer er iets gebeurt dat niet de bedoeling is. De beelden worden dan via internet doorgestuurd. G4S gaat er dan achteraan en volgt een afgesproken procedure. De politie wordt gebeld of er komt iemand naar de locatie. Voor je het weet is het probleem opgelost.

Overal en altijd inzet

De camera’s kunnen altijd en overal worden ingezet omdat ze mobiel zijn. Je kunt één of meerdere camera’s laten plaatsen in bijvoorbeeld een loods met waardevolle spullen of je kunt een festivalterrein laten beveiligen. De camera’s kunnen dan strategisch over het terrein worden geplaatst zodat alles in real time in de gaten gehouden kan worden. Zo kan de politie snel ingrijpen. Camera’s kunnen worden uitgerust met infrarood en wit licht zodat alles altijd zichtbaar is. Voor meer informatie kun je contact opnemen met G4S Safety Solutions.