Bonefast
Image default
Webdesign

Hoe koop ik een virtual reality bril?

 

Je hebt het vast wel eens langs zien komen in de media, de virtual reality bril. Er is een enorm rage aan het ontstaan op het gebied van virtual reality. Steeds meer bedrijven zien het nut van virtual reality in. Bedrijven als Pararius bieden virtuele huizen tours aan voor nieuwe potentiële kopers en attractieparken bieden virtuele attracties aan voor mensen die mindervalide zijn.

Maar hoe koop je nou een virtual reality bril? Er zijn verschillende domeinen waar je een vr bril kopen kan. VRBrilkiezer.nl is daar bijvoorbeeld 1 van. Je kunt de brillen op verschillende gebieden met elkaar vergelijken, en ze vervolgens rechtstreeks bij een webshop als Bol.com bestellen.

Er zijn verschillende vr brillen te koop. Op het moment van schrijven is een HTC VIVE kopen erg in trek, maar ook de Playstation VR PS4 is erg populair. De brillen lijken in het eerste opzicht erg op elkaar, maar verschillen wel degelijk in functies en kwaliteit.

De HTC VIVE is een vr bril die je met behulp van je computer of laptop kan gebruiken. Je speelt de spellen op je PC af, maar doordat de bril aangesloten is aan je computer, kan je door je bril heen kijken en bewegen. De eerste keer dat je een spel speelt met een vr bril weet je niet wat je ziet. Je kunt gewoon door een virtuele wereld heen lopen en interacties aangaan met de personages uit de vr game.

Anno 2018 staat virtual reality nog in de kinderschoenen om het zo even te zeggen. Mondjesmaat worden er nieuwe brillen ontwikkeld en zijn er steeds meer bedrijven die het nut ervan inzien. Wil jij ook een pionier zijn op dit gebied, verdiep je in virtual reality en koop een vr bril op vrbrilkiezer.nl!

 

https://www.vrbrilkiezer.nl/