Bonefast
Image default
Toerisme

Organiseer uw teambuilding nabij Hasselt

Bent u op zoek naar een leuke stad waar u uw teambuilding wilt organiseren, dan is Hasselt de place-to-be. Het wordt dan ook de gezelligste stad van Limburg genoemd. Het gevarieerde winkelaanbod, de vele leuke bars en restaurants, de typische Limburgse gastvrijheid en de uitbundige sfeer maken van Hasselt de perfecte stad om aan teambuilding te doen met uw collega’s. Daarbij is Kasteelhoeve de Kerckhem, gelegen op een boogscheut van Hasselt en middenin het prachtige Haspengouw, de ideale B&B om te logeren.

Deze kasteelhoeve uit de 17de eeuw beschikt over 10 gastenkamers, inclusief badkamer. Daardoor kunt u hier meerdere dagen verblijven om naar hartenlust te teambuilden. Zo kunt u lange fiets- of wandeltochten maken doorheen het mooie Haspengouw. Maar ook het bruisende Hasseltse nachtleven behoort tot de mogelijkheden. De Limburgse hoofdstad is slechts een 15-tal minuten rijden. Tussen het teambuilden door kunt u aan tafel schuiven voor een heerlijke lunch of gastronomisch diner. Ladychef Tessa tovert de lekkerste gerechten uit haar culinaire hoed. Zij zorgt er ook voor dat er elke ochtend een overheerlijk en uitgebreid ontbijt klaarstaat.

Naast een bezoek aan Hasselt kunt u ook teambuilding activiteiten organiseren in hun Orangerie. Bovendien leent deze polyvalente ruimte zich perfect om te vergaderen.Hiervoor zijn alle benodigdheden, zoals gratis wifi en een projectiescherm, aanwezig. Ook kunnen een op maat gemaakt teambuilding programma behoort tot de mogelijkheden. Daarbij wordt rekening gehouden met al uw wensen en behoeften.

http://www.dekerckhem.com