Bonefast
Image default
Aanbiedingen

Welke spelletjes belanden in de top in 2022?

Welke spelletjes belanden in de top in 2022?

Gamen lijkt steeds groter te worden, hoewel onze samenleving sinds 1980 al bestaat uit een steeds groter groeiende collectie van online spelletjes. In 2022 komen er dan ook genoeg nieuwe spelletjes uit die de gamewereld zeker zullen veroveren, maar er zullen gegarandeerd ook een aantal klassiekers in de top blijven staan. Eén van die klassiekers is Pokémon. Pokemon kopen is één van de beste beslissingen van veel gamers, omdat het niet alleen een rage is: het is een spel voor jong tot oud, waarbij ieder kan genieten van vreemde dieren die met elkaar moeten vechten om zo in de top te belanden. Het is niet gewelddadig zoals Call of Duty, en het is leuk om ook buiten te proberen en goed voor de ontwikkeling van kinderen door bijvoorbeeld de nieuwste toevoeging van Pokémon Go.

Klassiekers in de top

Een spel zoals Pokémon is dus een goede klassieker, maar welke nog meer? Roblox is er ook één van. Door bijvoorbeeld extra geld aan te schaffen, Robux kopen wordt dat ook genoemd, kan je extra dingen kopen in het spel zelf die je verder nemen naar andere levels en je bijzondere extra’s geven. Het is vooral leuk als je dus ontzettend van Roblox houdt, maar even niet meer weet wat je er mee moet doen of als je het plotseling saai vindt worden. Dat overkomt iedere gamer wel eens, en daarom zijn in-app aankopen bij Roblox dus helemaal niet zo vreemd.

Nieuwste devices om te gamen

Er zijn niet alleen spelletjes voor op de pc die ieder jaar weer omhoog klimmen tot de top. Nintendo behoort ook tot één van de meest welbekende devices om op te gamen, wat ook voor iedere leeftijd kan zijn. Nintendo online is daarom erg populair, omdat je je Nintendo en het spelletje (of de spelletjes) overal mee naartoe kan nemen. Voor kinderen is dit dus extra leuk, want ze kunnen hun spelletje meenemen op vakantie en als ze verveeld zijn, kunnen ze makkelijk de Nintendo pakken om verder te spelen.