Bonefast
Image default
Tweewielers

Elektrische Cube mountainbikes

Cube Acid Hybrid

Met de Cube Acid Hybrid schaf je een elektrische mountainbike aan die niet onderdoet voor andere elektrische mountainbikes, maar wel flink voordeliger is. De prijs-kwaliteitverhouding wordt dan ook altijd sterk geroemd wanneer over dit model gesproken wordt. Wie een goed model zoekt dat vooral ook goed presteert in de stad, komt met deze e-bike wel heel dicht in de buurt. Dat komt onder andere door een aantal belangrijke voordelen die aan de mountainbike toegewezen kunnen worden. Het is slim om deze dus goed te kennen. Zo weet je precies wat je aan deze elektrische mountainbike hebt en waarom deze ook positief uit veel tests komt.

Geen gewicht

Door slim om te gaan met materialen is het gewicht van de Cube fiets Acid Hybrid goed terug kunnen brengen. Het is natuurlijk een belangrijk voordeel te noemen wanneer je e-bike niet zo zwaar is. Dit maakt hem immers goed wendbaar en juist dat is belangrijk wanneer je de elektrische mountainbike in de stad wilt gebruiken. Wat daarbij wel belangrijk is om te weten, is dat het frame goed stevig gehouden is. Dit frame kan wel tegen een stootje. Ook dat is belangrijk in drukke steden waar de mountainbike en soms heel dicht tegen elkaar geparkeerd komen te staan. Je hebt hier geen zorgen om.

Ook in de avonduren

Juist in drukke gebieden als de stad is het belangrijk om goed gezien te worden. Dit geldt vooral ook in de avonduren. Daar is de Cube Acid Hybrid dan ook op ontworpen. Met duidelijke, sterke ledverlichting voor en achter, maar ook met goede reflectoren rondom. Op die manier ben je als mountainbike er altijd zichtbaar voor andere weggebruikers en kan je veilig de stad doorkruisen. De verlichting is mooi geïntegreerd in het ontwerp zodat overdag, wanneer je wel goed zichtbaar bent, iedereen ook kan zien hoe mooi jouw mountainbike ontworpen is. Ook dit is een goede reden om tot een aanschaf ervan over te gaan natuurlijk.

Power in het voorwiel

De Cube Acid Hybrid is uitgerust met een middenmotor. Daar is de kracht van deze elektrische mountainbike dan ook te vinden. Door de trapondersteuning wordt het een stuk gemakkelijker voor je om door de lange straten te mountainbike. Wanneer je naar een afspraak moet, dan hoef je dus niet bang te zijn dat je buiten adem of stevig transpirerend aan zal komen. Daar is bij deze gemakkelijk te gebruiken mountainbike met motor in het voordeel geen enkele sprake meer van. Ook belangrijk: de motor is ook fluisterstil, dus je mountainbike ontspannen op elk gewenst moment.