Bonefast
Image default
Dienstverlening

Een alles in 1 pakket en andere tips om te besparen op tv, internet en telefonie

Een alles in 1 pakket is populair. Veel Nederlanders zijn inmiddels overgestapt van een los abonnement voor tv, internet en telefonie naar een alles in 1 pakket. Niet zo vreemd ook. Dankzij het duidelijke overzicht van Allesin1pakketvergelijken.nl krijg je een duidelijk beeld van de abonnementen die bij jou passen. Zo kun je flink besparen. Weet je niet welk abonnement bij je past? In dit artikel geven we jou 4 tips die je helpen bij het maken van jouw keuze.

1. Kies jouw gewenste internetsnelheid

Hoe sneller internet je wilt hebben, hoe meer MB/s je nodig hebt. Doorgaans betaal je hier ook meer voor. Dit zou zonde zijn als je enkel wat e-mails verstuurt of slechts social media checkt. Welke internetsnelheid je nodig hebt, hangt af van het aantal apparaten dat je gebruikt en wat voor activiteiten je online doet. Zo kost mailen minder MB/s (ongeveer 20 MB/s). Maar heb je voor films kijken (ongeveer 20 tot 50 MB/s) en gamen (vanaf 50 MB/s) een hogere internetsnelheid nodig.

2. Een uitgebreid zenderpakket alleen als je het nodig hebt

Veel tv-zenders klinkt natuurlijk hartstikke aantrekkelijk. Maar hier betaal je ook voor. Kijk jij alleen naar publieke zenders, zoals NPO1, Veronica of RTL5, en neem je nooit programma’s op? Dan is een abonnement met veel tv-zenders overbodig. Als je juist wél veel tv kijkt, dan loont het zich zeker om te kiezen voor extra tv-zenders.

3. Verschillende opties voor vaste telefonie

Bij een alles in 1 pakket zit vaak ook vaste telefonie. Ook hierbij heb je meerdere opties. Als je weinig gebruikmaakt van vaste telefonie, let dan op dat je niet voor ‘onbeperkt bellen’ kies. Maak je juist wel veel gebruik van de huistelefoon, dan is het verstandig om een vast bedrag per maand te betalen in plaats van per minuut. Daarnaast kun je vaak ook nog kiezen voor bellen in Nederland, Europa of de wereld.

4. Vergelijk verschillende providers met elkaar

Met een alles in 1 pakket kies je voor een abonnement met tv, internet en telefonie bij één provider. Dit is voordeliger dan wanneer je alle losse componenten los van elkaar afsluit. Bovendien ontvang je maandelijks één factuur en betaal je eenmalig aansluitkosten. Bij Allesin1pakketvergelijken.nl kun je gemakkelijk de verschillende alles in 1 providers met elkaar vergelijken. Je vult je postcode en huisnummer in en je geeft via de handige filteropties aan waar jouw voorkeuren naar uit gaan. Daarna krijg je een overzicht van de abonnementen die je op jouw adres kunt afsluiten en welke abonnementen bij je passen.

Het pakket gevonden? Stap over!

Heb je wat aan de tips gehad en vervolgens het geschikte alles in 1 pakket gevonden, waardoor jij flink op je maandelijkse rekening kunt besparen? Dan kun je eenvoudig overstappen. In sommige gevallen komt er een monteur langs of kun je zelf de installatie doen. Je komt in ieder geval nooit zonder internet te zitten en is nummerbehoud ook mogelijk. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Allesin1pakketvergelijken.nl.