Bonefast
Image default
Bloemen

Lavendel is het! Voor als je maar één etherische olie gebruikt!

Lavendel etherische olie is uniek in zijn soort en heel erg veelzijdig. Het meest bekende van lavendel is zijn ontspannend effect op lichaam en geest. De Lavendel etherische olie van AllPura is van zeer hoge kwaliteit. De geur is kalmerend, ontspannend en brengt je terug in balans op fysiek als ook op emotioneel gebied. AllPura lavendel etherische olie is een must om altijd bij je te dragen!

 

 

Lavendel etherische olie is tegenwoordig de meest gebruikte essentiële olie in de wereld, het gebruik is echter al heel erg oud. Lavendel is zo’n 2500jaar geleden ontdekt. Lavendel beschikt over krachtige antioxidanten, kalmerenede en antidepressieve eigenschappen. Lavendel wordt ook in veel cosmetica als ook therapeutische gebruikt.

 

Al vanuit heel vroeger werd door de egyptenaren lavendel ingezet als parfum maar ook als antibacteriele etherische olie. De bladeren van de lavendel plant werden ingezet tegen reuma en spijsverteringsproblemen. De romeinen gebruikten het voor in te baden en om de lucht mee te zuiveren. Lavendel staat dan ook bekend om zijn zuivering.

 

 

Uit moderne studies blijkt dat lavendel helpt tegen angst, slaapstoornissen en depressies. Lavendel wordt vandaag de dag gedragen in de wereld van etherische olie vanwege zijn bescherming tegen voornoemde neurologische problemen. Voor behandeling van Migraine, Stress, Angst en depressie kan lavendel ook een goede bijdrage leveren.

 

Het beste kan lavendel etherische olie worden ingezet in een aroma diffuser, niet een geurbrander of burner maar een ultrasone diffuser. In een ultrasone aroma diffuser wordt de etherische geurolie het best benut. Via hoogfrequentie trillingen wordt deze geur middels waterdamp aan de lucht meegegeven. Zet de diffuser op je slaapkamer voor te gaan slapen, plaats hem op de badkamer voor een heerlijk geurtje. Of zet hem s’avonds in de woonkamer voor tijdens het lezen of ontspannen.

 

Let op; lavendel olie wordt geperst uit de originele lavendel bloem. Er zijn ook chemische imitaties te koop. Helaas blijken deze niet de werking te hebben van een originele plant. Kies voor kwaliteit en geniet van voorgenoemde voordelen. Lavendel van AllPura is puur natuur; gewonnen uit de beste planten en struiken. AllPura is een jong en enerverend bedrijf gespecialiseerd in aroma diffusers en etherische olien. Zonder hoge en dure reclamedoel-einden proberen hun de prijs voor artikelen voor de consument zo laag mogelijk te houden. AllPura levert een breed aanbod aan etherische olien en staat garant voor kwaliteit. Via lucht-bevochtigers.nl is deze etherische olie te verkrijgen in interessante voordeelsets of in losse flacons. AllPura; de naam zegt het al! Puur natuur. Laat u niet verleiden tot anders!

 

https://www.lucht-bevochtigers.nl/etherische-olie-en-essentiele-olie