Bonefast
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel de hulp in van een onafhankelijk pensioenadviseur

Wanneer u de pensioenen van uw medewerkers goed wilt regelen, is het belangrijk een onafhankelijk pensioenadviseur in te schakelen. Andere partijen, zoals banken en verzekeraars, hebben immers eigen belangen, waardoor u niet altijd eerlijk wordt voorgelicht. Neem daarom contact op met PHB Financieel Adviseurs. Deze onderneming is sinds 1998 actief en is zeer succesvol. Hier vindt u een onafhankelijk pensioenadviseur die kan helpen bij alles wat te maken heeft met pensioenen. Laat u informeren en adviseren en krijg zo het beste pensioen voor uw medewerkers.

Wat zijn de voordelen van een onafhankelijke pensioenadviseur?

Wat kan PHB Financieel Adviseurs precies voor u betekenen? De diensten van dit bedrijf komen het beste tot hun recht bij organisaties tussen de 10 en 400 werknemers. Van deze organisaties kan PHB Financieel Adviseurs een aantal taken overnemen. Zo kan er een collectieve pensioenregeling worden opgezet of kunt u een second opinion aanvragen voor uw huidige pensioenregeling. Ook kan een onafhankelijk pensioenadviseur ingewikkelde materie over pensioenen in heldere taal aan uw medewerkers uitleggen. Zelfs een pensioencursus organiseren voor uw ondernemingsraad behoort tot de mogelijkheden. Dit is slechts een greep uit het uitgebreide dienstenpakket. U kunt ervan uitgaan dat wanneer u vragen heeft over pensioenen, PHB Financieel Adviseurs deze kan beantwoorden en alle benodigde zaken voor u kan regelen. Zo ontvangt u een volledige service.

Bespreek de mogelijkheden

Het goed regelen van een pensioen kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan fiscaal aantrekkelijk sparen, aflossen op een hypotheek of een aanvullend pensioen opbouwen. Een onafhankelijk pensioenadviseur van PHB Financieel Adviseurs weet precies welke optie voor uw bedrijf of organisatie het beste is. Tijdens een persoonlijk gesprek met een van de adviseurs, maakt u uw wensen goed kenbaar. Vervolgens ontvangt u een pensioenplan. Dit is een concreet plan met aanbevelingen, waar u mee aan de slag kunt. Wilt u weten wat deze onafhankelijk pensioenadviseur voor u kan betekenen? Neem dan contact op met PHB Financieel Adviseurs en bespreek de mogelijkheden.

https://phb.nl/