Bonefast
Image default
Gezondheid

Wat is een zwangerschapsmasker crème?

 

Zwangerschapsmasker crème

Zwangerschapsmasker Crème is erg populair onder vrouwen die de pech hebben dat ze met een zwangerschapsmasker rond moeten lopen. Een zwangerschapsmasker ook wel Melasma genoemd. Komt voor bij vrouwen. Dit kan ontstaan door allerlei factoren. Je kunt het oplopen omdat je hormonen blijven wisselen, door het gebruik van de pil, door je menstruatie cycles. Maar ook door zwangerschap en de bevalling. Kortom je kunt er als vrouw echt niks aan doen. Natuurlijk kun je als je een Melasma slachtoffer bent de schade beperken met make-up en poedertjes. Of je kiest voor een methode waarmee je het zwangerschapsmasker binnen enkele weken al aanzienlijk voor het blote oogt kunt verminderen.

 

Wat is een zwangerschapsmasker crème?

Een zwangerschapsmaskercrème wordt ook gebruikt voor het vervagen van pigmentvlekken. De crème zorgt ervoor dat de donkere vlekken in het gezicht lichter worden gedurende 4 tot 6 weken. U stopt wanneer het gewenste resultaat bereikt is, echter dient u de crème wel als onderhoudskuur te blijven gebruiken.

 

Een zwangerschapsmasker crème kan het beste gebruikt worden in combinatie met een zonnebrandcrème met hoge spf bescherming van ten minste 30.