Bonefast
Image default
Dienstverlening

Veilig transport van uw goederen door een transportbedrijf in Antwerpen

S’Jegers uit Laakdal, nabij Geel, verzorgt veilig transport vanuit Antwerpen over heel Europa. Gevestigd in 1995 hebben ze al meerdere decennia lang ervaring met het vervoeren van goederen. Jaarlijks verzetten ze zo’n 150 000 containers. U kan er dus zeker van zijn dat de expertise van dit transportbedrijf hoog ligt. Ze blijven hun bedrijf uitbreiden en de laatste nieuwe innovaties, zoals walking floor-transport, meevolgen.

Veiligheid als prioriteit bij uw transport

Deze transportgigant rijdt met eigen trekkers en containers, ze hebben er namelijk erg veel. Denk aan 300 trekkers, 600 containerchassis, 250 huifwagens en zelfs 20 trekkers die geschikt zijn voor koel- en vriestransport. Ook tankwagens en kiepwagens behoren tot hun vloot. Alle vrachtwagens worden onderhouden en hersteld in hun eigen werkplaats en garage en gedepanneerd door hun eigen depannagedienst. Ook de hygiëne staat duidelijk op punt bij deze transportexpert. In hun eigen fumigatie-zone in Kallo, in Antwerpen, wordt alles van transport schimmel- en ongedierte-vrij gemaakt. Een pluspunt aan dit bedrijf is dat ze werken met walking floor-transport voor bulkgoederen en grote hoeveelheden van verpakte goederen, zoals paletten. Het ingenieuze van het innovatieve walking floor-transport is dat de hydraulische vloer duwt de goederen vanzelf naar buiten. Er is dus niemand nodig die één voor één elk goed uit de vrachtwagen moet halen. Zo bespaart u heel veel tijd. Uw bulkgoederen zullen nog nooit zo snel uitgeladen zijn!

Vraag hen snel een offerte

Bent u overtuigd van het kunnen van dit gevestigd transportbedrijf? Vraag dan vandaag nog een offerte aan via hun website. Ze beloven een snel antwoord binnen de 24 uur. Als experten in transport kunnen zij altijd een oplossing vinden voor het vervoer van uw goederen vanuit Antwerpen of elders. Ze pikken uw goederen op, stockeren indien nodig en leveren ze netjes af op hun eindbestemming. U kan hen ook contacteren door een e-mail te sturen of te bellen.