Bonefast
Image default
Horeca

Kom met de familie naar een brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver

Staat er een leuke wandeling of fietstocht met de familie op de planning? Wil je daarna lekker gaan eten in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? Dan raden wij je met veel plezier de Midzeelhoeve aan. Dat is een kindvriendelijke brasserie met een fijne binnenspeelhoek in het centrum van Sint-Katelijne-Waver. Je kan er lekker eten, ze hebben een fijne terras en terwijl je nageniet van je maaltijd kunnen de kleinsten van jouw gezelschap zich uitleven in de leuke speelhoek.

Een menu om duimen en vingers bij af te lekken

Bij deze brasserie kan je zowel ontbijten, lunchen en dineren. Ontbijt gebeurt op reservatie. Dan krijg je een luxe ontbijt voor jou en je gezelschap. Dat bestaat uit zoet-en hartig beleg, spek en ei, zalm, koffiekoeken, vers sap, thee en koffie Wist je trouwens dat je in deze brasserie ook een feestzaal kunt afhuren als je met een groter gezelschap bent? In deze brasserie is er voor kinderen naast een binnenspeelhoek ook de lekkerste menu van Sint-Katelijne-Waver. Denk maar aan croques uit het vuistje en lekkere spaghetti en heel wat andere hoofdgerechten. Verder hebben ze heel wat lunchopties en broodjes en heerlijke Vlaamse kost in combinatie met een uitgebreide wijnkaart.

Je kinderen zullen zich geen moment vervelen

Terwijl jij koffie of een digestief drinkt en nababbelt met je gezelschap in deze gezellige brasserie kunnen je kinderen de leukste binnenspeelhoek van Sint-Katelijne-Waver verkennen. In die speelhoek zal geen enkel kind zich snel vervelen. Er is een leuke speelgoedwerktafel en voor de iets oudere kinderen ook een voetbaltafel die het competitiebeest naar boven brengt. Er ligt heel wat knutsel- en tekenmateriaal en er zijn coole kostuums voor een levendige verkleedpartij. Als het weer mee zit kunnen de kinderen zich ’s zomers volledig uitleven in een luchtkasteel in de tuin. Bij deze brasserie komen kinderen spelen terwijl volwassenen nagenieten van hun maaltijd.

https://midzeelhoeve.be/