Bonefast
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gebruik een handige brievenbusdoos voor het versturen van uw producten

Als u als bedrijf over het algemeen kleine producten verstuurt, denk aan make-up, schrijfwaren of contactlenzen, dan kunt u voor de verzending heel goed gebruik maken van een zogenaamde brievenbusdoos. De handige brievenbusdoos past in iedere gangbare brievenbus, hiervoor zijn door PostNL regels opgesteld. U kunt uw pakje in principe dus in een oranje PostNL brievenbus gooien als dat zo uitkomt en bent ook niet afhankelijk van openingstijden van postkantoren. De verzendkosten van een brievenbusdoos zijn ook aanzienlijk lager omdat u geen gebruik hoeft te maken van een verzenddienst die het pakkettarief in rekening brengt.

Gemak en lagere kosten voor uw klant

Als u gebruik maakt van verzenddozen dan bent u voor verzending afhankelijk van de pakketdienst. Die rekent voor het verzenden van een pakket een standaard tarief dat altijd hoger ligt dan dat van brievenbuspost. Het voordeel van verzenddozen is dan wel weer dat deze in diverse maten verkrijgbaar zijn en uiteraard geschikt voor een grote verscheidenheid aan producten. Als u kiest voor een verzenddoos kunt u meer tegelijk versturen en dat kan uiteindelijk voordeliger zijn dan wanneer u brievenbuspost gebruikt. Voor uw klant betekent dit dat hij het pakje zelf in ontvangst moet nemen, maar bezorging op en ander adres of bij een ophaalpunt kan natuurlijk ook worden aangeboden.

Bestel nu snel en eenvoudig uw verzendmaterialen

Wilt u uw producten in een brievenbusdoos versturen of verzenddozen gebruiken en zoekt u een voordelige leverancier? Kijk dan eens op de website van Twinpack B.V.. Hier vindt u diverse maten dozen die geschikt zijn voor brievenbuspost, maar ook dozen die u voor het versturen per pakketdienst kunt gebruiken. U kunt dus op één adres al uw verpakkingsmateriaal bestellen. Wilt u de dozen laten voorzien van uw bedrijfslogo dan is dat eveneens mogelijk. U kunt direct bestellen of voor een grote order eerst een vrijblijvende offerte aanvragen.