Bonefast
Image default
Woningen

Ronde inbouwspots

Welke plek u in huis ook wilt verlichten, inbouwspots kunnen hierbij altijd van pas komen. Het grote voordeel van inbouwspots, is dat ze ook geplaatst kunnen worden op plekken waar u geen ruimte heeft voor een lamp. Ook als u helemaal geen armaturen in het zicht wilt hebben, zijn inbouwspots het beste alternatief. De spots zijn strak en naadloos in het plafond weggewerkt, zodat u hier niets van ziet. Enkel wanneer de verlichting is aangeschakeld, zult u iets van de verlichting opmerken en hiervan profiteren. Standaard zijn inbouwspots verkrijgbaar in een rond formaat.

Het voordeel van ronde inbouwspots

Ronde inbouwspots zijn niet voor niets het standaard formaat. Ronde spotjes passen namelijk in vrijwel alle interieurstijlen en op iedere plek in uw huis. Welk interieur u in de woonkamer ook heeft, ronde inbouwspots zullen altijd heel subtiel aanwezig zijn en niet afleiden. Het zijn juist de andere vormen, zoals vierkant of rechthoekig, waar vaak de aandacht naar getrokken wordt. U gaat dan ook voor vierkant of rechthoekig als dit de bedoeling is. Wilt u juist dat uw inbouwspots zo weinig mogelijk opvallen, dan zijn inbouwspots in rond formaat de beste keuze. Daarbij is het ronde formaat een uitkomst als het gaat om de maatbepaling en de inbouw van de spots. Het is namelijk veel gemakkelijker om een rond gat in het plafond te maken voor een ronde inbouwspot, dan voor een ander soort formaat.

Ronde inbouwspots ook geschikt voor de badkamer

Gebruikt u ronde spots voor inbouw in de badkamer, dan zit u nooit verkeerd. De badkamer geldt in veel huishoudens als een plek van ontspanning. Maar als u goed op de vormen in uw badkamer let, zult u veel strakke en rechte lijnen zien. Het zijn juist de ronde spots die de strakke en moderne belijning van uw badkamer verzachten en u een rustgevend gevoel geven. Het enige waar u rekening mee moet houden met ronde spots in de badkamer, is dat boven natte ruimtes, de spots waterdicht moeten zijn.

Ronde spots in de slaapkamer, voor een goede nachtrust

Wat in de badkamer geldt, is ook van toepassing in de slaapkamer. Inbouwspots in rond formaat zorgen dat een strakke belijning van uw slaapkamer minder zal opvallen en helpen u te ontspannen. Daarbij kunt u met ronde spots ideale sfeerverlichting bereiken, om heerlijk bij in slaap te vallen. Denkt u bijvoorbeeld aan diverse ronde minispots in het plafond boven uw bed. Hiermee creëert u een illusie van een sterrenhemel, waarbij u zeker snel in slaap zult vallen.

 

Ledspot-planet is specialist in inbouwspotjes. Bekijk ook de andere inbouwspots.

https://www.ledspot-planet.com/inbouwspots/ronde-inbouwspots/