Bonefast
Image default
Dienstverlening

Een goed verlopen rechtszaak met een ervaren advocaat in Antwerpen

Een ervaren en deskundige advocaat in Antwerpen kan ervoor zorgen dat een strafzaak, waarvoor u voor de politierechtbank moet verschijnen voor u zo gunstig mogelijk afloopt. Als u een strafbaar feit heeft gepleegd dan moet u er rekening mee houden dat u hiervoor wordt veroordeeld. De veroordeling kan lager uitpakken als er een goed verweer wordt gevoerd en er feiten of omstandigheden zijn die u gedeeltelijk kunnen vrijpleiten. Een advocaat in Antwerpen kan ervoor zorgen dat u zo goed mogelijk wordt verdedigd en dat u daardoor wellicht een lagere straf krijgt.

Uw advocaat moet tijdig worden ingeschakeld

Het is erg belangrijk om uw zaak zo snel mogelijk te melden bij uw advocaat in Antwerpen. Hij of zij kan dan meteen voor u aan de slag gaan en zorgen voor een goede voorbereiding. Dit kan zeker in uw voordeel werken, omdat een sterk pleidooi er wellicht voor kan zorgen dat uw straf lager uitpakt. Als u voorwaardelijk veroordeeld wordt hoeft u niet de gevangenis in of een boete te betalen. Ook is een taakstraf natuurlijk altijd gunstiger dan een gevangenisstraf. Als u van mening bent dat u onschuldig bent dan zal uw advocaat in Antwerpen uiteraard pleiten voor vrijspraak en ontslag van rechtsvervolging.

Een betrouwbare advocaat kan uw zaak veel goed doen

Als u tijdens een strafzaak wordt bijgestaan door een ervaren en betrouwbare advocaat dan is de kans op een gunstige afloop een stuk groter. Wilt u een goede kans maken op een gunstige uitspraak? Neem dan contact op met Anteius Advocaten in Antwerpen. U vindt de contactgegevens op de website. U kunt zich tot dit kantoor wenden als particulier maar ook als bedrijf of non-profit organisatie. Het kantoor neemt zaken aan van zowel Belgische als Nederlandse cliënten. Nadat u zich heeft gemeld wordt er eerst een afspraak gemaakt voor een intake, pas daarna wordt beoordeeld of uw zaak wordt aangenomen.

https://anteius.be/