Bonefast
Image default
Dienstverlening

Professioneel licht- en geluidsverhuur

Wilt u indruk maken op uw volgende feest of evenement? Reken dan op de technische ondersteuning en professioneel geluidsverhuur van Pro Industries in Turnhout om uw event te voorzien van de juiste sfeer. Voor alles wat te maken heeft met licht en geluid te maken heeft, kunt u bouwen op de persoonlijke service van de techniekers. Zowel geluidsverhuur als -verkoop is mogelijk in de winkel. Bovendien helpen ze klanten met ideeën voor de meest uiteenlopende feestelijke gelegenheden. Met de juiste effecten kunnen ze elk event naar een hoger niveau tillen.

Laat u begeleiden door geluidsexperten voor een uniek evenement

Had u graag veel kleur en muziek gehad op uw komende event, maar weet u zelf niet hoe aan dergelijk project moet beginnen? Bekijk dan zeker het hele gamma aan licht- en geluidsverhuur bij Pro Industries of laat u begeleiden door een expert om de sfeer te creëren die u voor ogen had. Dat kan voor zowel grote als kleinere feesten of bedrijfsevenementen. Van kleine lampen en speakers tot grote spots en geluidsinstallaties, Pro Industries heeft het allemaal!

Spring binnen in de winkel in Turnhout

Bent u geïnteresseerd in audiovisuele apparatuur en technieken? Spring binnen in de winkel en krijg tips over hoe het juiste licht en de perfecte klank kunnen zorgen voor dat professionele extraatje om uw feest tot een succes te maken. U kunt online een offerte aanvragen voor geluidsverhuur of de gewenste apparatuur aankopen in de winkel. Ze hebben zelfs een tweedehands aanbod in geluid, licht en video die nog zo goed als nieuw zijn. Ze vernieuwen namelijk op regelmatige basis hun materialen om steeds de nieuwste technologie te kunnen garanderen. Dat zorgt ervoor dat u professionele apparatuur kunt aankopen tegen een zeer scherpe prijs. Neem contact met hen op voor meer informatie over alle aanbiedingen en tarieven.

https://www.proindustries.be/