Bonefast
Image default
Aanbiedingen

Kwaliteitsproducten en advies vindt u in deze orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat

Orthopedie Van Der Steen heeft een speciale orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat, net ten noorden van Antwerpen. Daar kunt u terecht als u pijn heeft aan uw voeten, of dit juist wilt voorkomen. Veel mensen dragen schoenen die niet zo goed zijn voor de voeten en op lange termijn problemen kunnen veroorzaken. Te smal toelopende schoenen drukken de grote teen naar binnen en geven het gewricht niet genoeg plek wat kan leiden tot (een pijnlijke) hallux valgus – een knobbel op de binnenkant. Er zijn een aantal andere voetproblemen die voorkomen, genezen of verlicht kunnen worden door de juiste schoenen te gebruiken.

Hielspoor: pijn onder de voet

Aan de onderkant van de voet worden de tenen verbonden met de hiel doormiddel van een pees. Bij mensen die lang rennen, staan of lopen kan deze gaan ontsteken – vooral als ze schoenen dragen met een te zachte zool. U voelt in dat geval pijn onder de voet iedere keer dat u de hiel optilt en deze pees rekt. Deze pijn kan steeds erger worden als u niets doet aan de ontsteking. Bij de meeste mensen gaat hielspoor weg door rust te nemen. Bij de orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat kunt u stevige orthopedische schoenen met de juiste hakhoogte laten aanmeten die het probleem verhelpen of voorkomen dat het opnieuw optreedt.

Platvoeten kunnen allerlei problemen veroorzaken in de gewrichten

Bij mensen met platvoeten is de boog aan de binnenkant van de voet(en) te zwak of om een andere reden naar beneden gezakt. De voet kantelt daardoor naar binnen en dat kan allerlei problemen veroorzaken of versterken zoals X-benen, knieproblemen en pijn in de onderrug. Dit probleem kan verholpen worden door een nieuwe manier van lopen en staan aan te leren en/of door het gebruik van steunzolen die de positie van de voet(en) corrigeren. Deze kunt u laten aanmeten bij de orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat, nabij Antwerpen, of op een andere aanmeetlocatie van deze specialist in orthopedie.