Bonefast
Image default
Dieren

Dingen die u niet wist over de Jack Russell terrier

Jack Russell terriers zijn harde, sterke, atletische en supervriendelijke honden. Deze energieke honden werden gefokt om een “werk” hond te worden. Een Jack Russell terrier vertoont de bekwaamheid en was daarom een zeer gewilde jachthond begin van de 19e eeuw.

Als u de eigenaar bent van een Jack Russel Terrier dan weet u ook dat hij opbloeit door aandacht en door het uitvoeren van opdrachten.

Hier zijn een paar dingen die u misschien niet weet van de Jack Russel Terrier

De Jack Russell terrier had oorspronkelijk een bruine vacht, tegenwoordig is dat bijna helemaal wit. Dit is zo gefokt om beter op te vallen tussen de vossen, waarop ze jagen.

De Jack Russell is vernoemd naar dominess John “Jack” Russell een bevlogen vossenjager die jaaghonden fokte in Engeland rond 1850

Wist u dat Jack Russell terriers ongeveer 1,5 meter hoog kan springen. Ze hebben ook een enorm uithoudingsvermogen. Ze kunnen lange afstanden rennen. Verder kunnen ze onder de grond graven en dagen wachten voordat de proot tevoorschijn komt. deal situation due to dehydration).

De meest voorkomende gezondheidsproblemen;

· huidallergieen

· Oorontstekingen

· Goedaardige tumoren

· Artritis

· Hypothyroidism

Wil jij meer weten over de training en opvoeding van de Jack Russell terrier? Bezoek dan eens ons weblog vol informatieve en bruikbare artikelen.

 

http://jack-russel-terrier-online.nl/