Bonefast
Image default
Particuliere dienstverlening

Dé makelaar uit Hilversum die met u meedenkt

Als u overweegt een huis te kopen in Hilversum, is een makelaar in Hilversum zoeken een verstandige eerste stap. Een aankoopmakelaar helpt u geen overhaaste beslissingen te nemen en neemt een hoop zorgen rond de koop van uw woning bij u weg. Een kritische blik die meekijkt bij het aankoopproces kan veel problemen op latere termijn voorkomen. Zo kijkt een aankoopmakelaar naar zaken als achterstallig onderhoud, of het nodig is vergunningen aan te vragen voor verbouwingen die u wilt uitvoeren en of de woning wordt aangeboden voor een reële prijs.

Begeleiding van woonwens tot aankoop

Voor een persoonlijk en helder advies bent u bij Dorenbosch|Rasch Makelaars aan het juiste adres. Deze makelaar in Hilversum heeft inmiddels vele klanten gelukkig kunnen maken met het vinden van de ideale woning. Zowel voor alleen begeleiding bij aankoop als voor een full service zoekopdracht kunt u hier terecht. Dit laatste houdt in dat de makelaars samen met u een zoekprofiel opstellen aan de hand van uw wensen. Elke dag ontvangt u een e-mail met de woningen die voldoen aan uw wensen. Zit hier een woning voor u bij of komt u ergens anders een interessante woning tegen? Dan kunt u dit aangeven bij de makelaars. Zij inspecteren de woning en de omgeving om te kijken of deze aan uw wensen voldoet. Ook bij een woning die door een andere makelaar wordt aangeboden, kunnen zij u volledig begeleiden bij de aankoop.

Alle formaliteiten worden voor u verzorgd

Deze makelaar in Hilversum start de onderhandelingen voor u op, overlegt met een eventuele verkopende makelaar en verzorgt alle formaliteiten ronden de aankoop van uw nieuwe woning. Met zijn of haar slagvaardige mentaliteit en persoonlijke dienstverlening is dit zeker de makelaar die u zoekt. Bent u benieuwd naar de aankoopbegeleiding of één van de vele andere diensten van deze makelaar uit Hilversum? Op de website vindt u alle contactinformatie en het team staat u graag per telefoon, e-mail of persoonlijk te woord.