Bonefast
Image default
Winkelen

Wat zijn jouw favoriete schoenen?

Er zijn een hoop verschillende soorten schoenen en niet elk type schoen past bij iedereen. Om duidelijker te maken wat er goed past bij welke karaktereigenschappen hebben we deze blog voor je geschreven. Welk soort schoenen we tijdens een bepaalde gelegenheid moeten dragen is wel duidelijk. Weet jij welke schoenen goed bij jou en de mensen om je heen passen? Je komt er met het lezen van deze blog achter wat de ideale schoenen zijn voor iemand met jouw karakter.

Rustig en timide

Mensen die verlegen zijn, gebruiken het liefst de meest rustige patronen en materialen als het om kleding gaat. De meest veilige keuze zijn zwarte schoenen en dan specifiek de zwarte enkellaarsjes. Je kunt met dit aan je voeten namelijk niet echt de fout in gaan. Ze passen onder elke outfit en vallen zelf niet op. Iemand die niet graag in de schijnwerpers staat maakt dus een goede keus door dit aan te doen. Bij de enkellaarsjes staan jurkjes leuk voor een zachtere uitstraling en skinnyjeans voor een stoerder voorkomen.

Elegant en zelfverzekerd

Voor de vrouw die graag laat zien hoeveel ze weet over mode zijn enkellaarsjes niet de belangrijkste schoenen. Zij laat dat liever zien met een sneakers met leuke print en hoge hakken. En niet de standaard sneakers, maar het soort dat je in de collecties van Philippe Model tegenkomt. De sneakers van Philippe Model zijn namelijk erg opvallend. Het is een gewaagde keuze en niet voor iedereen weggelegd. Bij dit type schoenen passen blazers in felle kleuren en jeans erg goed. Je kan veel kleuren met elkaar combineren om je outfit nog meer te laten opvallen. Een tas van een eventueel bekend merk is hier ook op zijn plaats. Philippe Model sneakers, hoge hakken met print en felle kleuren zijn perfect voor vrouwen die zichzelf kunnen vinden in de omschrijving.

De ideale schoondochter

De spontane en gezellige vrouwen die niet graag in het middelpunt staan, maar er af en toe wel van kunnen genieten. Ze is erg sociaal en iedereen houdt van haar aanwezigheid. Sneakers van bekende sportmerken passen goed bij haar. Toch is ze ook niet vies van een paar hoge stiletto’s als de gelegenheid er naar vraagt. Ook laarzen tot over de knie zijn voor haar dagelijkse kost. Ze kleed zich naar haar gevoel. Dat betekent niet te opvallend, maar ze mag wel gezien worden. Bij de sneakers passen leggings en spijkerbroeken met een T-shirt goed. Bij de andere schoenen kan een jurkje of jumpsuit ook de beste keuze zijn. Kortom, ben je van vele markten thuis? Dan passen deze schoenen erg goed.

https://www.vanarendonk.be/dames/philippe-model-damesschoenen/