Bonefast
Image default
Woning en Tuin

Het genot van een vliegenraam

Vliegenramen zijn echt onmisbaar in de zomer! Vele mensen storen er zich erg aan dat vele insecten hun huis binnendringen wanneer de deuren en ramen wagenwijd opstaan in de zomer. Vliegenramen bieden hiervoor de oplossing, want hiermee kan er constant frisse lucht binnenkomen en circuleren in je huis, maar dan zonder nare insecten. Een vliegenraam, ook wel een hor genoemd, is daarom echt een van de beste investeringen die je kunt maken voor je woning. Je zult direct van de voordelen kunnen genieten!

De voordelen van een vliegenraam

Vliegenramen, of horren, hebben talloze voordelen te bieden en het wooncomfort van je woning wordt er gegarandeerd mee bevorderd. Je kunt vanaf het moment dat je een vliegenraam op maat aanschaft voortaan zonder zorgen de deuren en ramen opzetten voor frisse lucht, zonder dat er wespen, muggen, vliegen en spinnen binnensluipen. Ook is een hor erg handig om katten van de buren en vogels buiten te houden. Doordat er geen ongedierte binnenglipt, wordt ook de hygiëne in je woning gewaarborgd. Tevens zal je nooit meer ’s nachts wakker hoeven liggen door gezoem van insecten!

Een vliegenraam voor iedereen

Het maakt niet uit welk formaat je ramen of deuren dan ook hebben, er zijn altijd wel passende vliegenramen voor je te vinden. Je kunt ze kant en klaar kopen óf je kunt ze op maat laten maken. Vliegenramen of horren zijn gemakkelijk zelf je installeren, maar je kunt natuurlijk ook hulp inschakelen van een installateur. Er zijn vliegenramen op de markt voor ramen en schuifpuien. Ook kun je gaan voor een rolhor, die je kunt uitrollen wanneer jij dat wilt.

https://www.vliegenraamshop.be