Bonefast
Image default
Aanbiedingen

Vind de mooiste kussens voor je zetel

Vind de mooiste kussens voor je zetel

Meubelstukken in je woning vormen je interieur. Elementen zoals kussens zorgen voor extra gezelligheid en warmte. In je zetel kunnen dus zeker geen kussens ontbreken. Kussens zijn er in verschillende maten, kleuren, soorten en vormen. Er bestaan hoofdkussens, slaapkussens en kussens voor de sier. Heb jij een nieuwe zetel gekocht waarvoor je leuke kussentjes wilt? Bij Urban Sofa hebben ze een breed assortiment waaruit jij je sierkussens kan kiezen. 

Een kussen is meer dan decoratie:

Dat kussens voor warmte en gezelligheid zorgen, daar is iedereen het mee eens. Maar heb jij er ook al eens over nagedacht dat kussens ook functioneel kunnen zijn? Met kussens kan jij een zitdiepte verkleinen. Als jij kussens gaat kiezen, begin je met het na te denken over het type kamer waarin jij een kussen wenst. Wil je liever een traditionele, huiselijke sfeer? Dan zijn meerdere kleine kussentjes aan te raden. Wil je liever een stoerder interieur creëren? Dit doe je door juist gebruik te maken van minder kussen, en het liefst van al met een iets grovere uitstraling. Ook kan je natuurlijk stijlen combineren. Effen kussentjes samen met kussentjes die patronen hebben, creëert ook een super leuke sfeer in de kamer. 

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Vind je het moeilijk om verschillende kleuren te combineren of weet je niet goed welke kussens er nu in jouw zetel passen? Dat is helemaal te begrijpen! Er zijn ook heel veel verschillende soorten waaruit je kan kiezen. Urban Sofa helpt je hier graag mee verder! Heb je vragen over een bepaald model van een kussen? Neem dan zeker eens een kijkje in een van de winkels en laat je inspireren door de romantische kussens of degene met een vintage uitstraling. De medewerkers van Urban Sofa helpen je graag verder.

Wat is Urban Sofa?

Urban Sofa is een winkel waarbij jij terecht kan voor een nieuwe zetel, stoelen, kussens, tapijten en nog veel meer voor je interieur. Ze maken jouw nieuwe meubel helemaal persoonlijk voor jou. Ieder meubelstuk is uniek! Ook wordt er bij Urban Sofa aandacht besteed voor mens en milieu. Omdat de werkwijze zo efficiënt is, kan jij zelfs genieten van een voordeel van 50% als jij je nieuwe meubelstukken gaat kopen. En aan variatie geen gebrek want er zijn namelijk meer dan 200 verschillende stoffen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan eens een kijkje nemen in de verkooppunten in België of Nederland!

 

https://www.urbansofa.be/