Bonefast
Image default
Industrie

Verpakkingsmachines kopen: deze specialist heeft het allemaal

Wilt u investeren in een aantal verpakkingsmachines of wilt u een palletwikkelaar kopen? Dan heeft u een specialist nodig die u de beste toestellen kan leveren. Dit zijn kwalitatieve machines die passen bij de producten die ze moeten verpakken, die nooit defect raken en die uw lijn snel en efficiënt maken. GilPack is een officiële leverancier van Lantech machines. Bij hen kunt u verpakkingsmachines kopen en laten onderhouden. Ze begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat uw productielijn altijd draait en dat uw producten stevig en veilig kunnen worden verscheept. Daarom vindt u bij hen niet alleen een indrukwekkend assortiment aan machines, ze bieden u ook een mooi nazorgpakket aan.

Alles voor uw verpakkingslijn

Als u het assortiment machines bij deze specialist doorloopt, dan ziet u al snel dat alles mogelijk is. U kunt bij hen investeren in een op maat gemaakt transportsysteem en automatische palletisatie. Daartussen heeft u machines nodig die uw producten op de juiste manier verpakken, zoals dozenopzetmachines, bag-in-box machines, trayvulmachines en case packers. Er worden verscheidene verpakkingstechnieken aangeboden, dus u kunt vast de verpakkingsmachines vinden die u nodig heeft. Door een goede palletwikkelaar te kopen, gaan uw producten daarna veilig en goed verpakt de deur uit. U stelt uw eigen verpakkingslijn samen. Vergeet niet dat u bij deze specialist ook een tweedehands palletwikkelaar kunt kopen.

Laat uw machines tijdig onderhouden

Omdat de medewerkers van GilPack specialisten zijn in het verkopen en onderhouden van Lantech machines, kunnen ze ook regelmatig bij u langskomen om ervoor te zorgen dat uw productielijn in optimale staat verkeert. U kunt bij deze specialist verpakkingsmachines kopen en daarna laten onderhouden, zodat uw systeem betrouwbaar blijft en u er lang gebruik van kunt maken. Daarbij komen ze u binnen 24 uur helpen als er een probleem ontstaat. Wilt u ook verpakkingsmachines kopen? Neem dan contact op met deze leverancier, omdat u daar niet alleen nu van profiteert, maar ook in de toekomst.