Bonefast
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf regelt de totaalinrichting van uw winkel of horecazaak

De inrichting van uw bedrijf is erg belangrijk. Het laat klanten namelijk meteen een bepaalde uitstraling zien. Wanneer u zelf de inrichting voor uw bedrijf moet regelen, kan dat erg veel werk zijn. AnD-Extreem uit Geel, dicht bij Antwerpen kan de totaalinrichting van uw winkel of horecazaak volledig regelen. Samen met dit bedrijf bespreekt u uw wensen en wordt uw bedrijf volledig ingericht. Hierdoor heeft u een uniek interieur, dat precies past bij uw bedrijf.

Comfort voor klanten en medewerkers

De totaalinrichting van uw zaak heeft verschillende doeleinden. Ten eerste zorgt het interieur voor een bepaalde uitstraling en sfeer. Hiermee maakt u uw bedrijf helemaal eigen. Daarnaast zorgt de inrichting ook voor meer comfort voor uw klanten én medewerkers. Samen met dit bedrijf kunt u een interieur ontwerpen waar uw medewerkers zo comfortabel mogelijk in kunnen werken. In een horecazaak wilt u bijvoorbeeld ook dat uw klanten rustig en comfortabel kunnen zitten.

Inrichting op maat

Bij dit bedrijf kunt u een totaalinrichting op maat verwachten. Hierbij wordt uw zaak van top tot teen onder handen genomen. Samen met de ontwerpers bedenkt u eerst een plan. Hier kunt u uw visie verwoorden en uw wensen stellen. De ontwerpers gaan dan aan de slag met een 3D-ontwerp. Hierin kunt u precies zien hoe de ruimtes eruit komen te zien. Op die manier heeft u een goed beeld van het ontwerp en kunnen er makkelijk aanpassingen gemaakt worden.

Profiteer van een volledige plaatsing

AnD-Extreem zorgt ook voor de plaatsing van de totaalinrichting. Meubels op maat worden zelf door dat bedrijf gemaakt in het machinepark. Dat bedrijf regelt het gehele proces voor u. Er worden bijvoorbeeld lokale aannemers aangenomen voor de vloeren, elektriciteit en sanitair. U kunt er dus op vertrouwen dat dit allemaal door professionals aangelegd wordt. Doordat alles voor u geregeld wordt, kunt u zich bezig houden met andere zaken.

https://www.and-extreem.be/