Bonefast
Image default
Kinderen

Veiligheidsfolie voor kinderen

Woon jij in een huis met grote raampartijen? Dan is het misschien verstandig om je ramen te voorzien van veiligheidsfolie. Je vraagt je wellicht af wat veiligheidsfolie is. Dat gaan we je vertellen…

Veiligheidsfolie is een raamfolie dat glasscherven bijelkaar houdt zodra het breekt. Stel er valt een kind door het raam. Dan zorgt dit folie er voor dat het kind er ten eerste niet doorheen valt, en ten tweede zal het het glas zoveel mogelijk bijelkaar houden zodat het kind zich zo min mogelijk kan bezeren aan scherven.

Mensen die dit folie kochten

– woonden heel hoog in een flat bijvoorbeeld
– hadden de slaapkamer heel laag zitten waardoor het kind er sneller doorheen kan vallen
– hebben een school waarbij dit folie wordt aangeraden
– hebben een kinderopvang waarbij dit raamfolie wordt aangeraden

Het veiligheidsfolie is gewoon doorzichtig van kleur. Als je het netjes zonder bubbeltjes op ramen aanbrengt zie je niet eens dat het er op zit. En dat wil je natuurlijk! Kijk bij aankoop of het folie gecertificeerd is. Dat is bij een particuliere aankoop nog niet zo van belang. Maar bij zakelijke aankopen wel. Vaak, als er ongewenst dan toch wat gebeurd, kun je dan aantonen dat jouw folie aan alle veiligheidseisen voldeed.

Veiligheidsfolie is te koop bij Plakfoliewebshop.nl. Dit is een webshop welke gespecialiseerd is in folies. Zowel interieurfolie als raamfolie. Het veiligheidsfolie is hier betaalbaar en bovendien, dat is wel prettig, kun je het hier op maat laten snijden. Zo betaal je ook niet teveel. Als je op deze website komt zie je twee soorten. Het goedkoopste veiligheidsfolie is al om doorval te voorkomen. Het duurdere is een soort anti inbraakfolie. Deze is nóg sterker dan die andere. Deze is ook duurder. Maar als iemand een steen door het raam zou gooien, dan zou die steen er niet eens doorheen komen. Natuurlijk breekt het glas wel. Maar je hebt uiteindelijk niet al die scherven en geen gewonde mensen door slingerende glasscherven.