Bonefast
Image default
Dienstverlening

Uw bodemsaneringsproject uitbesteden

Heeft u een terrein in uw bezit waarvan de bodem verontreinigd is en wilt u het bodemsaneringsproject uitbesteden? Voor een vakkundige sanering van het betreffende verontreinigde terrein kunt u terecht bij Santerra. Deze bodemsaneerder heeft ruime ervaring met alle facetten van een bodemsaneringsproject. U kunt op hun vakkundigheid vertrouwen, want ze beschikken over het Achilles Certificaat. Wilt u een bodemonderzoek of bodemanalyse laten uitvoeren? Ook dit kan Santerra voor u doen. Santerra is daarnaast ook aankoper van verontreinigde terrein. Wilt u het terrein in eigen bezit houden maar wel de bodem laten saneren? Ook dan helpt Santerra u graag verder door het saneringsproject voor u uit te voeren.

De verschillende technieken voor bodemsanering

Bij een bodemsaneringsproject is Santerra u tijdens alle stappen van dit proces van dienst. Tijdens het project worden verschillende technieken ingezet voor het saneren van de bodem van het verontreinigde terrein. Het kan gaan om in-situ technieken of ex-situ technieken. Santerra is gespecialiseerd in deze technieken die bestaan uit onder andere oliewaterafscheiders, actieve koolfilters, nutriënteninjectie of ontgraving en aanvulling. Bent u benieuwd naar alle technieken of wilt u graag meer weten over een specifieke techniek? Daarvoor kunt u contact opnemen met de deskundige medewerkers van dit bodemsaneringsbedrijf. U neemt eenvoudig contact met hen op via het contactformulier op de website.

Zuivering van terrein na verontreiniging

Naast het saneren van verontreinigde terreinen met behulp van diverse bodemsaneringstechnieken, bent u bij de professionals van Santerra eveneens in bekwame handen waar het werkzaamheden met betrekking tot tanksanering en grondwaterbehandeling betreft. Met een grondwaterbehandeling zuivert Santerra een verontreinigd terrein van bijvoorbeeld zware metalen of benzine. Na de behandeling kunt u uw terrein weer in gebruik nemen of verkopen aan de hand van de gestelde normen. Dus heeft u een bodemsaneringsproject en kunt u daar wel vakkundige hulp bij gebruiken? Schakel de experts van Santerra in! Zij regelen alles voor u.

https://www.santerra.be