Bonefast
Image default
Hobby en vrije tijd

Tentenverhuur voor ieder mogelijk evenement of feest in omgeving Antwerpen

Bent u van plan om binnenkort een leuk feest te organiseren in uw tuin of staat er wellicht een groot bedrijfsevenement voor de deur? Ongeacht wat voor activiteit u gaat organiseren bij Springking tentenverhuur vindt u de ideale oplossing tegen weer en wind in de wijde omgeving van stad Antwerpen. Naast tenten vindt u hier ook andere aankleding die te huur is zoals (horeca)meubilair, podia, verlichting, een springkasteel en nog veel meer.

Welke verschillende tenten zijn er beschikbaar bij deze specialist?

Natuurlijk heeft u ruime keuze uit verschillende soorten en groottes van de tenten bij deze specialist in tentenverhuur voor provincie Antwerpen. Creëer een aangename sfeer en bescherm uw gasten tegen de felle zon in hoogzomer of de frisse bries in de herfstige maanden. Voor ieder budget is een oplossing te vinden, denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

  • Een partytent met open zijkanten, perfect om een schaduwplek te creëren waar de kinderen kunnen genieten van een stukje taart.
  • Een pagode- of viptent waardoor uw evenement naar een hoger niveau getild wordt, zonder problemen te ondervinden van het weer. Deze tenten zijn namelijk zeer geschikt bij zwaar weer en zijn beter bestand tegen wind.
  • Een starshade- of stertent die wat extra allure geeft aan uw zomerse evenement, maar ook zorgt voor schaduwplekken waar uw gasten rustig kunnen verblijven.
  • Een dome- of iglotent die zich perfect leent voor feesten waarbij ook de verlichting in het middelpunt van de belangstelling mag staan.

Maak van ieder moment een (spring)feest!

Springking is niet alleen de specialist op het gebied van tentenverhuur, ook als u op zoek bent naar een springkasteel dat te huur staat in de provincie Antwerpen bent u hier op de juiste plaats! Van een kastelenthema tot een junglefeest met olifanten, toekans en giraffen – iedere kinderfantasie komt tot leven met het springkasteel dat hier te huur staat.