Bonefast
Image default
Hobby en vrije tijd

Speel de gaafste escape game van heel Vlaanderen

Ben jij op zoek naar de gaafste escape game van heel Vlaanderen? Bij De Gouden Kooi in Mechelen vind je unieke escape games met uiteenlopende thema’s. Laat je samen met je vrienden of collega’s opsluiten in een kamer vol met raadsels en ontsnap binnen de tijd! Binnen een uur leer jij wie vriend en vijand is tijdens een unieke uitdaging waarbij je jouw brein flink moet kraken. Los een reeks met interessante en gevarieerde puzzels op door goed samen te werken en inventief om te gaan met de mogelijkheden die voorhanden zijn.

Vier unieke escape games die jouw verbeelding zullen testen

Bij de Gouden Kooi kun je vier verschillende escape games spelen; iedere escape game is werkelijk uniek. De Schat van Kalakmul is te spelen met drie tot zes mensen. Jullie zijn avontuurlijke schattenjagers die de beruchte Maya-schat van Kalakmul gaan zoeken! In de tussentijd moet je ook nog een verloren onderzoeksteam opsporen. Met Cabin in the Woods speel je met drie tot zes personen de detective die verdwenen personen terug moet vinden. Vertrek naar een skihut in het dorpje Hippach en los het mysterie op! In De Meesterdief van Mechelen speel je met twee tot zes personen een escape game die draait om een beruchte meesterdief. Je wilt het fortuin van een miljonair ontvreemden terwijl hij in het buitenland is. Lukt het jullie om de kluis te kraken? De laatste escape game is ook geschikt voor twee tot zes spelers en speelt zich af in het jaar 2466. In Lost in Space ontdek je de ruimte op een manier die je nog nooit hebt meegemaakt!

Boek jouw escape game nu met een gezelschap

Vergeet zeker niet om jouw bezoek aan De Gouden Kooi te reserveren zodat je de gaafste escape game van heel Vlaanderen kunt spelen. Kies of je samen met vrienden, familie óf met je collega’s komt, maar kies zeker wijs! Tijdens de escape game kun je je team namelijk niet meer aanpassen. Via de website kun je eenvoudig een boeking plaatsen of meer ontdekken over de escape game die beschikbaar is bij De Gouden Kooi.

https://degoudenkooi.be/