Bonefast
Image default
Woning en Tuin

Kies voor een prachtig groendak of een van de vele mooie zwemvijvers

Een groendak is een klus waarvoor vakmanschap en ervaring vereist is. Het is namelijk niet evident om een levendig landschap te creëren op het dak van een gebouw. Enkele parameters en voorwaarden moet je mee berekenen en omdat je hier wellicht zelf niet veel kennis over hebt, kun je beroep doen op een specialist als Ecoworks. Deze onderneming staat je bij van begin- tot eindfase en verwezenlijkt voor jou onwaarschijnlijke projecten. Of het nu gaat om een woonhuis, een wolkenkrabber of een ondergrondse parking; wij voorzien met een mooi groendak een keurige afwerking van dit gebouw. Daarnaast zijn ze bij Ecoworks eveneens gespecialiseerd in het verwezenlijken van zwemvijvers.

Ontdek de vele mogelijkheden

Er zijn vele varianten van een groendak mogelijk. Denk zo bijvoorbeeld aan een energiegroendak, waarbij de natuurlijke elementen gecombineerd worden met zonnepanelen. Zo krijg je werkelijk een ecologisch walhalla op je dak. Door de verkoelende werking van de begroeiing zul je merken dat je rendementsverlies beduidend minder is. Met een waterretentiedak kunt u ook wateroverlast tegengaan en van de regenval meteen een nuttig grondstof op uw dak maken. Om het plaatje van jouw situatie helemaal af te maken kun je ook denken aan een zwemvijver. Zwemvijvers bestaan uiteraard ook in allerlei vormen en maten; van organische en moderne zwemvijvers tot een bio zwembad. Door de passie en deskundigheid van Ecoworks kun je rekenen op een toepassing op maat.

Neem contact op met de specialisten

Of je nu op zoek bent naar een groendak of naar zwemvijvers; de specialisten van Ecoworks te Vilvoorde kunnen je zonder twijfel van dienst zijn. Neem contact op met deze specialisten en geniet van hun vakmanschap en maatwerk. Wanneer jij dat wenst, kun je ook rekenen op advies op maat van de medewerkers. Zij leggen graag uit wat mooie opties zouden zijn in jouw specifieke omstandigheden. Zo haal jij op korte tijd een mooie ecologische oplossing in huis!