Bonefast
Image default
Aanbiedingen

Slim besparen op jouw verzekering loont

Wil jij het volgende jaar ook iedere maand wat geld overhouden? Dat kan eenvoudig door slim te besparen op jouw verzekeringen. Iedere maand gaat er een flink bedrag naar verzekeringen voor het huis, de auto en ziektekosten. Wil je weten hoe je slim op de kosten kunt besparen? Lees dan gauw verder voor handige tips en adviezen.

Verzekeringen vergelijken

Sluit nooit zomaar de eerste, de beste verzekering af. Je kunt per maand veel geld besparen door jouw verzekering te vergelijken. Er bestaan verschillende onafhankelijke vergelijkingswebsites en tools waarbij je al jouw wensen qua verzekering kunt opgeven. Deze berekend vervolgens automatisch voor jou de meest voordelige opties. Dit geldt zowel voor zorgverzekering, auto, huis en reisverzekering.

Blijven vergelijken

Een verzekering vergelijken moet je niet slechts één keer doen. Ieder jaar zijn er nieuwe opties en mogelijkheden. Dit betekent dat er ieder jaar een voordeligere verzekeraar bij kan zitten. Maak er een vaste gewoonte van om aan het einde van het jaar de verzekeringen te vergelijken. Zo kun je ieder jaar voordeliger uit zijn.

Dubbel verzekerd?

Wist je dat verschillende verzekeringen hetzelfde vergoeden? Zo kan een aanvullende zorgverzekering zorgkosten in het buitenland vergoeden. Wanneer je ook een reisverzekering afsluit, ben je dus dubbel verzekerd. Dit wil je graag voorkomen, als je bijvoorbeeld naar een wereldreis gaat maken. Je bent dan met andere dingen bezig. Ditzelfde kan gelden voor een inboedel verzekering en telefoonverzekering. In het geval van een telefoonverzekering, kun je ook kiezen voor het aanschaffen van bijvoorbeeld een telefoonhoesje van Casevibes. Een eenmalige investering, maar zeker de moeite waard. Bekijk dus goed welke verzekering het beste of het meest vergoed. Het kan een slimme optie zijn om een uitgebreide verzekering te kiezen, waardoor je weer kunt besparen op een andere verzekering. Zo bespaar je kosten en ben je niet dubbel verzekerd. Geniet ook volgend jaar van meer geld op jouw bankrekening door slim te besparen op jouw vaste lasten. Vergelijk altijd jouw opties voor verzekeringen. Zo ben je altijd het meest voordelig uit. Bekijk ook altijd of je niet dubbel bent verzekerd en wat iedere verzekering precies vergoed. Zo kun je flink besparen op deze vaste lasten.

https://businessinsiders.nl/geld/