Bonefast
Image default
Verbouwen

Hoe kunt u een PU gietvloer zelf doen?

Steeds vaker wordt er in scholen, kantoren of restaurants overgestapt op een kunststof PU gietvloer, die eenvoudig volgens de optie gietvloer-zelf-doen te plaatsen valt. PU staat voor polyurethaan en biedt een sterke en slijtvaste vloer, waarbij u kunt rekenen op een goede weerbaarheid tegen zuren. Het materiaal is bovendien taai elastisch en daardoor uitstekend te gebruiken in uiteenlopende werkomgevingen. Met een PU gietvloer krijgt u een professionele uitstraling, wat er mooi uitziet. Bovendien biedt een kunststof PU Gietvloer bewerking een naadloos resultaat, die in meerdere lagen kunnen worden aangebracht op een bestaande ondervloer. U kunt variëren in kleuren en ervoor zorgen dat u een statement maakt met de ruimte waarin u een PU gietvloer aanlegt.

Gietvloer zelf doen

Bij Decochip is het heel gemakkelijk om te kiezen voor de optie gietvloer-zelf-doen. U hebt namelijk helemaal geen professioneel bedrijf nodig dat deze werkzaamheden voor u uit handen neemt. Er zijn simpele standaardoplossingen aan te dragen die de afwerking van vloeren en wanden via gietvloer-zelf- doen mogelijk maken. Decochip levert producten die in uitstekende kwaliteit verkeren en bovendien voor een uiterst voordelige prijs worden aangeboden. Hierdoor kunt u heel gemakkelijk de aanleg van een gietvloer zelf doen.

Ruim assortiment in PU gietvloer

Er is altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen of verwachtingen. Decochip beschikt namelijk over een ruim assortiment, dat u kunt inzetten voor de aanleg via gietvloer-zelf-doen optie. U vindt al deze mogelijkheden terug op de website en kunt zelf een kijkje komen nemen in de showroom. Een gietvloer zelf doen kunt u heel gemakkelijk met de producten van Decochip. U hebt zo binnen korte tijd een fraaie nieuwe vloer, waarmee u zeker indruk zult maken. U kunt er zelfs een houten vloer mee afwerken, aangezien een PU gietvloer scheuren voorkomt en van uiterst flexibel materiaal is vervaardigd. Kom zeker snel even een kijkje nemen en ontdek hoe een gietvloer zelf doen mogelijk wordt.