Bonefast
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar dozen in Brussel?

Bent u woonachtig in Brussel of omgeving en bent u op zoek naar dozen? Dan bent u bij de Dozenhal in België aan het juiste adres. Wij leveren ook in diverse andere grote steden in België zoals Antwerpen en Gent. Met meer dan 2500 diverse formaten zit er altijd een kartonnen doos voor u tussen. Als u kiest voor één van onze standaard maten, dan streven wij ernaar om uw bestelling de volgende dag al aan huis te leveren. Ook als u op zoek bent naar andere verpakkingsmaterialen bent u bij de Dozenhal geheel aan het juiste adres. 

Kartonnen dozen in Brussel

Bij de Dozenhal kunt u meer dan 2500 verschillende formaten kartonnen dozen bij u thuis laten bezorgen in Brussel. Alle standaard formaten zijn gemaakt van golfkarton. Echter verschilt iedere doos welk in dikte wat betreft het karton. U kunt hierbij kiezen uit twee soorten golfkarton: enkele of dubbele golf. De enkele golf is goed genoeg als u een kleiner (vooral minder zwaar) product wilt opslaan of versturen. Echter raden wij u aan om voor dubbel golfkarton te kiezen als u bijvoorbeeld zwaardere spullen wilt opslaan, wilt versturen of als u gaat verhuizen. Als u vandaag nog de bestelling plaatst, dan proberen wij uw bestelling de volgende dag te leveren. Wij kunnen deze service aanbieden bij de Dozenhal omdat wij beschikken over ons eigen transport. Als u een grote bestelling plaatst van meer dan 700 euro dan zijn de transportkosten geheel voor onze eigen rekening. Zo kunt u optimaal profiteren van onze onafhankelijke bezorgservice. Besteed u liever minder? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. U kunt ook kiezen voor een tweedehands doos. Echter is een tweedehands doos zeker niet van mindere kwaliteit gezien wij alle gerecyclede dozen testen op hun kwaliteit. 

Kartonnen verpakkingen op maat

Ook kunt u ervoor kiezen om uw kartonnen verpakkingen op maat te laten maken als het juiste formaat er toch niet tussen zit. Ook kunt u de verpakkingen laten personaliseren bij de Dozenhal door ervoor te kiezen om de verpakking te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw onderneming of met een slogan.