Bonefast
Image default
Dienstverlening

Laat uw eigen hardcover boek drukken voor een scherpe prijs

Als u een hardcover boek wilt laten drukken, dan denkt u misschien dat u hiervoor een vermogen kwijt bent. Dat is ook zo als het zou gaan om 10.000 exemplaren of meer. Maar misschien wilt u van uw boek slechts enkele of enkele tientallen exemplaren laten drukken. Veel grote drukkerijen beginnen niet aan zulke kleine opdrachten omdat ze daar te weinig aan verdienen. Wilt u een hardcover boek laten drukken in kleine oplage? Dan kunt u gelukkig bij verschillende kleinere drukkerijen terecht die dit soort opdrachten graag aannemen.

Een mooi boek laten drukken, kunt u nu zelf regelen

Als u een boek heeft samengesteld of geschreven, dan kunt u dat in eigen beheer laten drukken. U hoeft er dus niet mee langs tientallen uitgevers en steeds een afwijzing te krijgen omdat uw boek niet commercieel aantrekkelijk is. U kunt contact opnemen met een online drukkerij die uw hardcover boek kan drukken tegen een aantrekkelijke prijs, ook als u slechts enkele exemplaren wilt bestellen. U kunt kiezen voor verschillende uitvoeringen en papiersoorten. Deze keuze hangt uiteraard af van uw persoonlijke wensen en het soort boek dat u wilt laten drukken. Naast een hardcover boek laten drukken, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een soft cover, de zogenaamde paperback. Dit is goedkoper dan hardcover.

Welke drukkerij kan mijn boek voor mij uitbrengen?

De Beste Boekdrukkers is een bedrijf dat ook kleine opdrachten aanneemt. U kunt bij dit bedrijf zowel een grotere als een kleine oplage bestellen. Uiteraard krijgt u vooraf een kostenopgave. U kunt via het contactformulier of het sturen van een e-mail een offerte vragen voor uw boek. Wilt u advies over de vorm, het formaat of de keuze voor het papier? Dan kan dit bedrijf u daar prima mee helpen. Uw boek wordt door de diensten van deze drukker een mooie uitgave waar u zeker trots op kunt zijn.

https://www.debesteboekdrukkers.nl/