Bonefast
Image default
Meubels

Design tafelpoten van nordstahl

Stalen tafelpoten van Nordstahl, Dutch design

Een betaalbaar design interieur, wie wil dit nou dit. Nordstahl is een Dutch design merk, gericht op betaalbaar design. Elegante ontwerpen voor uw landelijk interieur maar ook voor stoere, zware stalen tafelpoten voor in uw industriële interieur kunt u bij Nordstahl vinden.

Stalen tafelpoten in vele afmetingen en modellen

Twist leg, Twisted V leg en de Harp leg. Dit zijn toch wel dé modellen van dit moment. De centrale stalen midden poten zijn te combineren met talloze verschillende afmetingen tafelbladen. Een marmeren blad van 350×100? Geen enkel probleem. De midden stalen tafelpoten van Nordstahl zorgen met gemak voor een stabiel geheel.

Niet alleen eettafels worden tegenwoordig voorzien van stalen onderstellen, zo worden vele kantoren, sportscholen, winkels en beautysalons tegenwoordig ook ingericht met meubelen, gecombineerd met stalen tafelpoten. Voor een bureau is het ideaal om een onderstel te bevestigen aan de kopse kant, zo kunt u optimaal gebruik maken onder de ruimte van uw blad. Heeft u al eens gekeken naar de stylish Twin U leg en de Split leg.

 

Duurzaam design, dat is waar Nordstahl voor staat

Nordstahl staat voor duurzaam. Producten moeten van degelijke kwaliteit zijn zodat deze lang mee gaan. Betaalbaar design van degelijke kwaliteit, wie zegt daar nee tegen? Bij Nordstahl vinden ze het van groot belang dat enkel de allerbeste kwaliteit wordt geleverd, hierdoor worden alle onderstellen afgewerkt met een dekkende, matte poedercoating.
De poedercoating wordt geleverd in de kleuren pure white en steel black zodat er voor ieder interieur iets passends te vinden is.
Doordat de onderstellen voorzien zijn van een poedercoating hebben deze een veel langere levensduur dan onderstellen die voorzien zijn van bijvoorbeeld een blanke lak. Deze zullen op den duur altijd gaan roesten, ook binnen. Door de poedercoating, welke erin wordt gebakken, blijven de onderstellen mooi en zijn deze gemakkelijk te reinigen.

Hoe vast is maatvast? Zo vast!

De onderstellen worden met uiterste precisie ontworpen. Aan elk detail wordt gedacht. Het is van groots belang dat u een onderstel ontvangt welke tot in de puntjes perfect is. De stalen onderstellen worden altijd geproduceerd in mallen en gesneden op de laser waardoor deze maatvast zijn en u verzekerd bent van telkens weer dezelfde kwaliteit.