Bonefast
Image default
Woning en Tuin

Houten ramen en deuren: een natuurlijke charme die uitstekend isoleert

Houten ramen en deuren zijn de voorbije jaren net iets minder populair geworden, maar dat is zonde. Dit natuurlijke materiaal geeft niet alleen warmte en charme aan je woning, het isoleert ook uitstekend. Houten ramen en deuren geven je woning uitstraling en je werkt nog mee aan een duurzame planeet ook. Waarom zou je niet voor houten ramen en deuren kiezen?

Houten ramen en deuren zijn er in alle mogelijke vormen en maten, er zijn dus geen belemmeringen. Je goed laten adviseren is de boodschap, maar eens de voordelen van houten ramen en deuren gekend zijn, wil je waarschijnlijk niets anders meer. Als je zeker wil zijn van duurzame houten ramen en deuren, let dan op het FSC-keurmerk. Dan ben je er zeker van dat deze op een correcte wijze zijn gefabriceerd, met oog voor het milieu.

 

Betaalbare houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren hoeven helemaal niet duur te zijn, vaak kun je ze zelfs tegen fabrieksprijzen op de kop tikken. Een handige harry kan de ramen bovendien zelf monteren, waardoor je ook nog eens fiks kan besparen op de plaatsingskosten van je houten ramen en deuren.

Kwalitatieve houten voordeuren geven je woning dan weer wat extra cachet. Een houten deur vormt het perfecte visitekaartje voor je woning. Er is een enorme keuze op de markt, je vindt dus vast wel een houten deur die perfect bij je smaak en woning past. Wil je ook hier zeker zijn van de beste kwaliteit, kies dan voor een houten deur met ATG-certificaat, een gekend kwaliteitslabel in de sector.

 

Let op de keurmerken

Houten ramen en deuren kiezen kan best overweldigend zijn, gezien de enorme keuze. Dus daarom geven we je alvast een aantal tips mee:

  1. Let steeds op de keurmerken als je zeker wil zijn van de beste kwaliteit. Bespaar zeker niet op kwaliteit. Kwalitatieve houten ramen en deuren kunnen immers tegen een stootje en gaan jaren mee, terwijl goedkopere exemplaren vaak een miskoop blijken.
  2. Zorg dat je houten ramen en deuren een mooi geheel vormen met de rest van je woning. In principe vallen houten ramen en deuren perfect te combineren in alle woningen.
  3. Kies indien mogelijk ook voor een leverancier die rechtstreeks afneemt bij de fabriek, hoe minder tussenschakels, hoe voordeliger je ramen en deuren.

 

Kies voor perfectie 

Ben je op zoek naar kwalitatieve houten ramen en deuren en wil je een correcte prijs betalen? Vraag vandaag dan nog vrijblijvend je offerte op. Voor je het weet beschik je over prachtige houten ramen en deuren die perfect bij je woning passen. Ramen en deuren die charme uitstralen en je bezoekers verwelkomen op een warme en gezellige manier.

http://www.xavierdebouwexpert.be/nl/blog/ramen-en-deuren/5-tips-bij-het-kiezen-van-je-houten-ramen-en-deuren/