Bonefast
Image default
Dienstverlening

Hoe kan de brandveiligheid in scholen in Antwerpen gegarandeerd worden?

In scholen, maar ook in andere organisaties of bedrijven in Antwerpen, is het van levensbelang dat de brandveiligheid volledig in orde is. Daarbij is het uiteraard belangrijk dat alle nodige apparaten aanwezig zijn, dat alles werkt zoals het hoort te werken en dat iedereen weet wat er moet gebeuren bij brand. Fire Security uit Hoogstraten kan daarbij helpen. Als specialist controleren zij de brandveiligheid in scholen, bedrijven en organisaties in Antwerpen en omstreken.

Een grondige inspectie van uw gebouw

Fire Security controleert in de eerste plaats of uw gebouw volledig in orde is. Zijn er genoeg brandalarmen geïnstalleerd? Hangen er duidelijke routeaanduidingen? Heeft elke klas een eigen brandblusapparaat? Verder controleren ze ook of de huidige installaties nog werken zoals het zou moeten. Doordat ze toestellen immers niet gebruikt worden, weet u niet altijd of alles wel nog werkt. Blijkt dat niet het geval te zijn, dan kijken hun specialisten of zij de apparaten kunnen herstellen. Dankzij hun jarenlange ervaring met brandveiligheid in scholen is de kans groot dat een herstelling kunnen uitvoeren. Indien dat toch niet zo is, kunt u bij hen nieuwe apparaten bestellen. Ze hebben praktisch alle voorzieningen die nodig zijn in hun gamma. Ze hebben bijvoorbeeld hydranten, brandblusapparaten, blusschuim, brandweerslangen en allerlei andere zaken.

Volg een demonstratie met het hele team

Een infrastructuur is niet het enige dat in orde met zijn om een hoge brandveiligheid in scholen in Antwerpen te garanderen. Het personeel moet immers ook in staat zijn om kordaat en accuraat te handelen in het geval van een brand. Ze moeten kalm blijven en de kinderen geruststellen en op een rustige en veilige manier naar buiten begeleiden. Deze specialist biedt trainingen en demonstraties aan voor brandveiligheid in Antwerpen zodat uw collega’s weten hoe ze moeten in handelen in een noodsituatie. Bent u geïnteresseerd? U kunt hen contacteren via de gegevens op hun pagina.