Bonefast
Image default
Dienstverlening

Een bijzondere Waterman vulpen, Montblanc vulpen of Parker pen kopen voor uzelf of als cadeau

Een bijzondere Waterman vulpen, Montblanc vulpen of Parker pen kopen is wereldwijd zeer populair en wordt dan ook vaak gedaan. Veel mensen kopen een van de pennen zelf of geven het cadeau. De populariteit van deze exclusieve vulpenmerken is te danken aan de luxe schrijfkwaliteit die met deze pennen ervaren wordt. Het schrijfcomfort is ongekend hoog en dat zorgt ervoor dat veel mensen nooit meer anders willen. Daar draagt ook de variatie in prijsklasse voor een groot deel aan bij. Zo is er voor ieders budget een bijzondere vulpen van een van deze drie kwaliteitsmerken verkrijgbaar.

Gecreëerd vanuit de liefde voor het schrijven

Heeft u wel eens gehoord van de bijzondere ontstaansgeschiedenis van de Waterman vulpen, Montblanc vulpen of Parker pen? Wat bij alle drie de merken overeenkomt, is dat de oprichter van het merk vol passie de pen ter hand nam. Daarbij werd onder meer gezocht naar degelijke kwaliteit en een elegante uitstraling van de pen.

De passievolle toewijding van George Parker

Zo ontwierp George Parker in 1888 bijvoorbeeld een pen die niet steeds gerepareerd hoefde te worden. Hij verkocht tot dan toe pennen aan studenten van andere merken die het vooral op kwaliteit lieten afweten. Door zijn passievolle toewijding, kunnen wij vandaag de dag nog steeds vertrouwen op de luxe schrijfkwaliteit van een Parker pen.

U vindt uw bijzondere vulpen in de speciaalzaak

Als u een bijzondere Waterman vulpen, Montblanc vulpen of Parker pen wilt kopen verdient het de aanbeveling hiervoor een vulpenspeciaalzaak te bezoeken. P.W. Akkerman aan de Langebrugsteeg 13 in Amsterdam, is hier een bekend voorbeeld van. Deze speciaalzaak werd in 1927 opgericht. Hier ontdekt u alles wat u wilt weten over vulpennen, balpennen en andere schrijfartikelen. Daarnaast biedt P.W. Akkerman ook de mogelijkheid om online uw schrijfproduct te bestellen. Weet u al welke pen u gaat kopen of bestellen?