Bonefast
Image default
Woning en Tuin

Aluminium binnendeuren met een stalen look

IDA (Interior Doors Aluminium) vervaardigt aluminium binnendeuren en binnenwanden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale poederlak met hamerslag effect voor een industriële look. Hoewel deze deuren een stalen uitstraling hebben, beschikken ze over alle voordelen van een aluminium product. Hierbij kun je denken aan een hoge mate van onderhoudsgemak en een lange levensduur. Daarbij zijn de deuren licht van gewicht maar toch enorm sterk. En misschien wel het mooiste van deze aluminium binnendeuren is dat ze 100 procent recyclebaar zijn. Een duurzaam product dus waardoor jouw aankoop bijdraagt aan een beter milieu.

Aluminium binnendeuren voor iedere interieurwens

De aluminium binnendeuren en binnenwanden van IDA passen binnen veel verschillende interieurstijlen. Doordat ze naast aluminium vervaardigd worden uit glas, dragen de producten van IDA bij aan een tijdloos en ruimtelijk interieur. Daarbij maak je met deze binnendeuren optimaal gebruik van het licht. Afhankelijk van jouw wensen en interieur kun je kiezen voor een enkele deur of een dubbele deur. Daarnaast het is ook mogelijk een mooie pivot- of taatsdeur te verkrijgen. De kleurenkeuze is helemaal aan jou, hierbinnen zijn de mogelijkheden eindeloos. Verder kun je kiezen uit een industriële, moderne of klassieke deurklink om de aluminium binnendeuren perfect bij jouw specifieke interieur te laten aansluiten.

Inspiratie opdoen?

Ben je nieuwsgierig naar deze duurzame en veelzijdige aluminium binnendeuren en binnenwanden? Via de website van IDA kun je veel inspiratie opdoen. Naast extra informatie vind je hier voorbeelden van verschillende projecten om je een idee te geven van de mogelijkheden. Daarbij kun je ook gelijk op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt. Via de locater op de website vind je gemakkelijk jouw dichtstbijzijnde IDA-dealer in België. Heb je nu een heel speciale woonwens buiten het directe aanbod om? Dan kun je altijd contact opnemen met IDA om de eventuele mogelijkheden door te nemen.

https://idadoors.com