Bonefast
Image default
Dienstverlening

Digitaal aanmelden voor jouw vlucht

Ga jij binnenkort naar een ver land vliegen om van je vakantie te kunnen genieten? Grote kans dat jij jouw vliegticket dan online kunt vinden en middels een QR-code kunt laten scannen om aan boord van het vliegtuig te komen. Dit komt door de komst van de digitale bezoekersregistratie. Niet langer hoef jij voor ieder bezoek aan het vliegveld, de tandarts of een winkel namelijk jouw ticket uit te printen om bij de ingang te laten zien om toegang te krijgen tot het vliegveld, de praktijk of de winkel. Deze papieren bezoekersregistratie heeft namelijk plaats gemaakt door QR-codes en een online aanmeldsysteem, waarmee de bezoeker zich eenvoudig registreren voor een bezoekje aan een winkel of verzorgingstehuis. Ben jij benieuwd wat de voordelen zijn van DigiReceptie? Lees dan snel verder om erachter te komen.

Hoe werkt het digitaal aanmelden voor een bezoek?

Sinds de pandemie is het digitaal reserveren en registeren voor winkelbezoeken of etentjes steeds populairder geworden, waarmee men gedag kan zwaaien naar de papieren aanmeldsystemen. Het opzetten van zo’n registratiesysteem is echter zo eenvoudig nog niet, wanneer je niet over de juiste kennis en ervaring beschikt. Om die reden schiet DigiReceptie jou te hulp! Met de bezoekersregistratie software realiseer je namelijk in een mum van tijd een digitale receptie, waarmee het registreren van bezoeken en bezoekersgegevens makkelijker wordt dan ooit tevoren. De bezoekers kunnen aan de hand van een QR-code in de aanwezigheids app aantonen dat zij zich geregistreerd hebben, waarna ze toegang krijgen tot jouw tandartsenpraktijk, restaurant, winkel of vliegtuig. De software van DigiReceptie is dan ook ideaal voor uiteenlopende sectoren en vergemakkelijkt het registreren van bezoekers aanzienlijk!

De software downloaden

Wil jij aan de slag gaan met DigiReceptie? Schroom dan niet om een bezoekje te brengen aan de website van DigiReceptie om uit te zoeken wat dit voor jouw onderneming inhoudt!

https://www.economy.nl/