Bonefast
Image default
Aanbiedingen

De populariteit van schuifpuien

Schuifpuien zijn enorm in populariteit gestegen de afgelopen jaren. Je ziet ze steeds vaker tegenkomen in nieuwbouwhuizen en appartementen. Zo besparen de deuren bijvoorbeeld veel ruimte en brengen sfeer.

Energie efficiëntie

Schuifpuien werken als goede isolatoren van je huis. Zo houden ze jouw huis in de winter warm en in de zomer koel. Dit valt te danken aan het materiaal van de schuifpui, die vaak is voorzien van thermische isolatie. Vaak worden de deuren aan de buitenkant van het huis geplaatst, waardoor ook dit bijdraagt aan de isolatie.

Doorstroming van het huis

Een schuifpui zorgt voor een goede doorstroming van het huis. Ruimtes zullen als een verlengde voelen en je staat zo buiten. Als het ware wordt de tuin meer een verlengstuk van het huis, omdat de grote deuren het doen lijken alsof de tuin groter is.

Ruimtebesparing

Hierboven is het al een keer aanbod gekomen, maar omdat een schuifpui horizontaal open gaat bespaart dit veel ruimte in huis. Ze slaan niet wijd open zoals traditionele deuren.

lichtinval

De schuifpui zorgt ervoor dat er veel licht in huis binnenkomt, wat de hele dag het interieur zal verlichten. Dit heeft als voordeel dat  jouw interieur goed uit de verf komt.

Stijl

Schuifdeuren voegen, naast een praktische factor, ook een moderne uitstraling aan jouw huis toe. Daarnaast heb je werkelijk een prachtig uitzicht op jouw tuin en buitenlucht.

Voegt waarde toe

Schuifpuien verhogen de waarde van jouw huis door alle voordelen die ze bieden. Zo wordt je huis levendig, waardoor het voor anderen mooi wordt om naar jouw huis te kijken.

Door al die voordelen die een schuifpui heeft wordt het voor veel mensen steeds aantrekkelijker om een schuifpui aan te schaffen of te kijken naar een huis met een schuifpui. Wij raden je het in ieder geval zeker aan!