Bonefast
Image default
Dienstverlening

Clip-in hair extensions en tape hair extensions

Ik wil je in dit artikel graag wat advies geven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hair extensions. Je kunt hieronder lezen alles wat je moet weten over de twee nieuwste methoden van hair extensions met echt haar. Echt haar dat afkomstig is van mensen kan je uitstraling veranderen en de verschillende methoden die er vandaag de dag beschikbaar zijn om gebruik te kunnen maken van hair extensions zijn ook niet schadelijk voor je eigen haar.

De hair extensions van Remy Human zijn nu verkrijgbaar met zoveel verschillende technieken om ze aan je haren vast te maken, dat het erg verwarrend kan zijn om de ​​methode te kiezen, die het beste bij jou past. Het belangrijkste waar je op moet letten is de haarkwaliteit en dat de methode geen schade aan je eigen natuurlijke haar zal veroorzaken.

Hair extensions zijn in de schoonheidsindustrie één van de ‘populairste’ artikelen van dit moment. Je kunt de groeiende populariteit over de hele wereld goed merken. Er worden voortdurend nieuwe bedrijven geopend die hair extensions en hulpmiddelen aanbieden en de specialisten op dit gebied proberen elke dag nieuwe technieken te ontwikkelen. De laatste jaren zijn er succesvol verscheidene nieuwe methoden voor het aanbrengen van extensions in de salonindustrie geïntroduceerd.

Je kunt gemakkelijk meer zelfvertrouwen en een nieuw uiterlijk krijgen met de clip-in extensions. Geloof me je zult je als een ster voelen. Met het nieuwe beschikbare tape hair is het nu ook mogelijk om in minder dan een uur je hele look te veranderen en je vol haar te geven.

Enkele jaren geleden was de lijm-methode nog de absolute marktleider, maar met de opkomst van uitstekende nieuwe technieken voor het aanbrengen van menselijk haar, met inbegrip van de extensions met een tape-techniek, is dat al lang niet meer zo en moeten ze het opnemen tegen de gemakkelijke clip-in hair extensions en de tape extensions.

Beide methoden maken geen gebruik van lijm en zowel de tape als de clip-in hair extensions kunnen in minder dan tien minuten worden aangebracht en zien er helemaal natuurlijk uit. Je zult de extensions echt niet van het natuurlijke haar kunnen onderscheiden. Met deze soort extensions zie je er in minder dan een uur geweldig uit en het is een onschadelijke natuurlijke methode.

 

 

 

 

https://www.oxyextensions.be/clip-in-extensions