Bonefast
Image default
Aanbiedingen

Wat is website maken prijs?

website maken prijs

De ene website is de andere niet. Dit betekent dat u regelmatig verschillende kostenetiketten moet verstrekken. Maar wat is dat dan? Het antwoord is eigenlijk simpel: uren, uren, uren.

De tijd die nodig is om een ​​website te maken, is immers het grootste deel van de totale prijs. Hoewel je soms een paar koopjes-WordPress-thema’s moet kopen, misschien door het publiceren van software voor het publiceren van recepten, wordt het grootste deel van de kosten van de website besteed aan het maken ervan.

Waar de ene bezoeker al een paar simpele pagina’s nodig heeft, heeft een andere bezoeker verschillende technisch complexe functies nodig. Als de ene gast al precies kan aangeven wat er moet gebeuren, heeft de andere gast meer advies nodig. De tijd die nodig is om aan deze behoeften te voldoen, wordt weerspiegeld in de prijs.

En, zoals het cliché zegt: tijd is geld.

Dezelfde prijs is echter niet afhankelijk van ieders tijd. Personen die websites op zolder bouwen, zijn goedkoper dan media-agenten, die verschillende kosten moeten betalen, zoals personeelskosten en kantoorhuur. Een webontwerper die met WordPress werkt, is een relatief gemakkelijk toegankelijke fase voor het minen en beheren van websites, wat goedkoper is dan die met gespecialiseerde umbraco.

Een ruwe inschatting van de uurprijzen die we tegenkomen is dat individuen of amateurs op zolder 25 tot 50 euro per uur vragen. Verderop zullen we beginnende professionals zien, die doorgaans tussen de 50 en 80 euro per uur vragen. Zodra de professional de ontwikkelingsfase van “beginner” overschrijdt, stijgen de kosten tot 80 tot 110 euro per uur. Als de professional professionele kennis heeft (bijv. Umbraco), is het uurloon ongeveer 110 tot 220 euro.

Dan is er een bredere website met prijzen tussen 1.500 en 8.000 euro. Het bevat meer suggesties en begeleiding. Het voorkomt ook andere releases van eer – stel je een gesloten formulier voor voor een online winkel of klant, lid of donor; volg de wcag-richtlijnen zodat mensen met een gezichtsvermogen, gehoor of andere handicap toegang hebben tot de site; evenementregistratie of andere opties.

Alles op het hoogste niveau komt neer op maatwerk. Dan zijn er verschillende specifieke functies. Dit leidt tot een totaalpakket dat meerdere sessies vereist om de creatie te verfijnen, dus de website is eigenlijk een vertaling van het menselijke doelwit.

Heeft u meer kennis nodig over websitekosten en tijd voor apparatuur? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

https://www.webdeveloper.today/

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html