Bonefast
Image default
Bedrijven

Verschillende printers

Printen is voor veel bedrijven zeer belangrijk en is dan ook aan de orde van de dag. Het afdrukken van documenten is voor hen zeer belangrijk, zij hebben dan ook vaak grote en snelle printers. Deze printers kunnen allerlei soorten papier bedrukken, ook het is mogelijk om op verschillende groottes te printen. Teven is het printen in kleur ook mogelijk. De snelheid van deze printers is zeer hoog en daarom uitermate geschikt voor bedrijven. Vaak hebben deze grote printer ook een scanner ingebouwd en is het zelfs mogelijk om documenten met nietje en al te printen. Waardoor men in 1 keer klaar is niet nog zelf nietjes erin hoeft te zetten.

De tijdwinst is zeer groot vergelijken met een bureau printer, deze hebben vaak nog een redelijke lange wacht tijd omdat zij lijntje voor lijntje afdrukken. Men moet dan iets langer wachten, dit hoeft niet storend te zijn, omdat de persoon n de tussentijd gewoon verder kan met iets anders. Vaak zijn deze bestanden niet heel groot, tussen de 1 en 10 pagina’s. Ook zijn deze printers gemakkelijk te gebruiken, via de laptop en telefoon. Ook komt het voor dat men een usb-stick erin kan zetten en dat er direct geprint wordt. Met apps komen deze bedrijven de consument tegemoet en zorgen zij ervoor dat het printen nog makkelijker verloopt. 

Maar er zijn ook grote printers voor commercieel doeleinden, zoals een qr code printer, deze printers printen een code die gemakkelijk met de telefoon gescand kan worden. Dit geeft bedrijven de kans om hun marketing actie aan de man te brengen. Een andere industriële printer is de tht printer, deze drukt een datum op een product. Zo wordt het voor de consument duidelijk tot wanneer het product gebruikt of gegeten kan worden, zodat zij niet ziek worden van het eten van dit product.

http://www.kba-metronic.com/nl/