Bonefast
Image default
Bedrijven

Veilig thuis en onderweg

Veiligheid is iets wat altijd gewaarborgd dient te worden. Het is dan ook aan te raden dat de acties die een persoon uitvoert niet een ander persoon in gevaar brengt. Zodat de omgeving zich altijd veilig zal voelen in de omgeving van de ander. Men dient dus veiligheid te bieden, ook onderweg naar een bestemming is het belangrijk dat er niets ergs gebeurt, soms is dit wel het geval en is het een zaak goed voorbereid zijn voordat er meer ongelukken gebeuren. Daarom is het zeer aan te raden om een verband in de auto te hebben liggen. Zo kan er onderweg hulp verleend worden of kunt u een wondje verplegen. Een auto verbanddoos is niet verplicht in Nederland, maar in veel andere Europese landen wel, zorg er dan ook voor als u op vakantie gaat de auto dat u een goed gevulde verbanddoos bij u heeft.

Veiligheid is niet alleen van belang onderweg, het is ook zeer aan te raden om thuis hulpverlenende spullen te hebben. Zo bent u niet verantwoordelijk van hulp van buitenaf maar kun u zelf snel en bekwaam handelen. Het plakken van een pleister kan bijvoorbeeld al een infectie voorkomen. Zorg dan ook dat de verbanddoos altijd goed vol zit en dat deze wordt bijgehouden, zodat u niet op een kritisch moment zonder komt. Het is een kleine moeite om als u in de stad bent om veiligheidsartikelen mee te nemen. U zou het zelfs online kunnen bestellen, dan worden de spullen gewoon bij u thuis geleverd.

Maar niet alleen het hebben van een verbanddoos is thuis zeer handig, ook het hebben van enkele blusmiddelen zou u kunnen helpen om een brandje snel te doven. In de keuken is dit zo gebeurt, daarom is het aan te raden om een blusdeken in huis te hebben. Deze kan snel gebruikt worden en zorgt ervoor dat de vlam snel geblust is.

https://www.schoens-safety.nl