Bonefast
Image default
Aanbiedingen

The Ragcompany | Nu ook in Europa!

The Rag Company nu ook in Europa!

Eindelijk is het zover. Auto puristen in Europa hoeven niet langer naar de Verenigde Staten voor de beste microvezeldoekjes, want sinds kort is The Rag Company ook live in Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Hengelo(ov) is het nu mogelijk om alle producten van The Rag Company te bestellen in een Europese webshop. Door een sterke partnerovereenkomst met het hoofdkantoor in de V.S. kunnen dezelfde hoogwaardige producten worden geleverd aan alle auto detail bedrijven, auto garages en car cleaning bedrijven eenvoudig direct online de beste producten bestellen. We leggen graag uit waarom TRC een begrip is op het gebied van microvezeldoekjes.

Microfiber towels gemaakt van 100% Koreaans kwaliteit

De doekjes van TRC zijn afkomstig uit Zuid Korea, waar ze worden geproduceerd volgens de allerhoogste kwaliteitseisen. Deze microvezeldoekjes zijn uiterst zacht aan beide kanten, door het gebruik van 100% split microfiber materiaal. Door een goede blend van doorgaans 70% polyester en 30% polyamide, zijn deze doekjes enorm vocht absorberend zonder dat ze stroef gaan worden of inleveren en zachtheid. Dankzij de zeer hoge dichtheid (eagle edgless gebruikt bijv. 480GSM) van het materiaal t.o.v. het gewicht voelen de doekjes niet licht, maar ook niet te zwaar aan. Dit geeft ze een ‘sweet spot’ voor auto detailers.

Uitstekend toepasbaar voor auto detailers

De reden waarom TRC zo geliefd is bij auto detailers is te danken aan de uitstekende eigenschappen van deze doekjes. De microvezeldoekjes lenen zijn perfect voor het wassen van auto’s zonder strepen achter te laten, het waxen en polijsten van auto’s, het afstoffen van auto’s en het geven van een finishing touch. Deze Eagle Edgless Premium Quality microfiber towels zijn exclusief verkrijgbaar in onze webshop.

Ter aanvulling: Optimum Care Products

Als perfecte aanvulling op onze microvezeldoekjes verkopen wij ook online car detailing producten van Optimum Car Care. Denk aan Car Wax, Gloss Coat, No Rinse Wash & Shine en No Rinse Wash & Shine Wax. Ook deze optimum car care products voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor auto poetsers en worden internationaal geroemd om hun kwaliteit.

Zo vindt u op één webshop alles wat u moet hebben als car detailer en auto purist. Het beste van het beste, direct online bestellen tegen scherpe prijzen. Wilt u graag reseller worden van onze producten? Neem dan contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

Bekijk de Eagle Edgeless in actie:

 

https://theragcompany.eu/